Τα ζώδια σήμερα 2 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 02 Μαρτίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στον Κριό απογειώνει ψυχολογικά τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του αέρα (Δίδυμοι,

Ζυγός, Υδροχόος).

Έχουμε την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε τις ανάγκες μας σε όποιο περιβάλλον κινούμαστε και να έχουμε τα θετικά αποτελέσματα που αναμένουμε. Η συγκεκριμένη σύνοδος μπορεί να παίξει ιδιαίτερα ευνοϊκό ρόλο στην προσωπική μας ζωή καθώς δεν αποκλείεται να φέρει στο πλευρό μας ένα πρόσωπο που θα εκφράσει έντονα συναισθήματα για εμάς.

Παράλληλα χαρίζει κοινωνικότητα και δημοτικότητα που θα παίξουν πρωταρχικό ρόλο στην επαγγελματική μας ζωή και σε συνεργασίες που μας ενδιαφέρουν. Οφείλουμε μόνο να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε σπατάλες και περιττά έξοδα καθώς η υπερβολή χαρακτηρίζει τις κινήσεις μας.

Παράλληλα ο Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο αναδεικνύοντας την ανάγκη να επιμείνουμε στην επίτευξη των στόχων και των φιλοδοξιών μας. Δείχνουμε αντοχή απέναντι σε προβλήματα και δυσκολίες και προσπαθούμε με κάθε τρόπο να ξεπεράσουμε εμπόδια που δεν μας επιτρέπουν να προσεγγίσουμε τους προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους.

Η ορθολογική αντίληψη των πραγμάτων θα βοηθήσει να βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Όμως απαραίτητο είναι να ξεφύγουμε από την ισχυρογνωμοσύνη και τον συντηρητισμό που θα δημιουργήσουν προβλήματα.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο φέρνοντας πιο κοντά από ποτέ στο οικογενειακό περιβάλλον. Επιδιώκουμε να απολαύσουμε στιγμές θαλπωρής και ζεστασιάς με τους αγαπημένους μας. Ακόμα πιθανό είναι να υπάρχουν εξελίξεις σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία που θα ικανοποιήσουν.

Το τρίγωνο του Ήλιου από τους Ιχθύες με την Σελήνη τα ξημερώματα μας δίνει την ευκαιρία να νιώσουμε αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση στο ξεκίνημα της ημέρας.

Όμως την ίδια ώρα σχηματίζεται τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Δία από τον Κριό που μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές και γκρίνια που θα ενοχλήσουν έντονα το περιβάλλον που κινούμαστε.

Μέσα στην ημέρα το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Ταύρο φέρνει κοντά μας πρόσωπα που μας αιφνιδιάζουν ευχάριστα με την εμφάνισή τους. Προτάσεις που αφορούν την ακίνητη περιουσία αλλάζουν ξαφνικά τα δεδομένα και οδηγούν σε θετική κατεύθυνση.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
2 Μαρτίου,2 martiou