Τα ζώδια της Πέμπτης 4 Αυγούστου

Τι λένε τα... άστρα για σήμερα Πέμπτη; Συμβουλέψου το ζώδιο σου.

ΚΡΙΟΣ

Αισθήματα αισιοδοξίας γεμίζουν την ατμόσφαιρα γύρω σας και ευνοούν συναντήσεις και συζητήσεις. Η ερωτική διάθεση προς τον σύντροφό σας, θα αναζωπυρώσει συναισθήματα του παρελθόντος. Μια ρομαντική έξοδος χαρίζει ένα ευχάριστο χρώμα στην μέρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία μικρή ένταση θα κυριαρχήσει στα συναισθήματα σας και θα σας αποπροσανατολίσει από τα σχέδια που έχετε προγραμματίσει. Αφήστε την μέρα να περάσει και μην πιέζετε τις καταστάσεις γύρω σας. Ταξίδια αναψυχής, έστω και μικρής διάρκειας θα σας διασκεδάσουν

και θα σας χαλαρώσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ευαισθησία που δείχνετε απέναντι στις δυσκολίες των άλλων, θα σας φέρει πιο κοντά. Μην επιτρέψετε σε αρνητικά άτομα να σας εκμεταλλευτούν κυρίως συναισθηματικά, προστατέψτε τον εαυτό σας. Οι μακροχρόνιες σχέσεις σας θα περάσουν μία δοκιμασία και θα αναγκαστείτε να τις εξετάσετε υπό άλλη οπτική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εργασιακά θέματα θα φέρουν μία μικρή ένταση με συνεργάτες, γι’ αυτό μείνετε σε μία απόσταση ασφαλείας. Σχέδια που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, απαιτούν να βάλετε φρένο και να αφήσετε χρόνο να εξελιχθούν. Παρασκήνια θα κάνουν την εμφάνιση τους.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, θα στραφείτε σε θέματα καριέρας και οι αναζητήσεις σας θα είναι αποτελεσματικές. Συζητήστε με άτομα που έχουν κοινούς στόχους και επιθυμούν να φέρουν νέες ιδέες στο προσκήνιο. Τα ερωτικά σας ζητήματα, θα συναντήσουν μικρές αλλαγές που θα στρέψουν την προσοχή σας σε καίρια θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία αναδρομή στο παρελθόν θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε λάθη που σας έχουν εγκλωβίσει. Αποφύγετε υπέρμετρα ανοίγματα και εστιάστε με λεπτομέρεια σε νέους τρόπους αποφυγής τους. Αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας να ερωτευτεί, να διασκεδάσει και να φλερτάρει.

ΖΥΓΟΣ

Ελέγξτε τα συναισθήματα σας και κρατήστε την αυτοκυριαρχία σας σε συζητήσεις που πιθανόν να προκύψουν με συγγενικά ή οικεία πρόσωπα. Οικονομικά ζητήματα θα εμφανίσουν νέες πηγές εισοδημάτων. Αδράξτε τις ευκαιρίες και ζητήστε συμβουλές από άτομα που εμπιστεύεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευχάριστες συναντήσεις θα αλλάξουν την διάθεση σας και ένα χαρούμενο κλίμα θα ακολουθήσει την ημέρα σας. Κληρονομικά, νομικά και οικονομικά ζητήματα, μπορεί να σας δυσκολέψουν και να φέρουν μικρές ανατροπές στα σχέδια σας. Συμβουλευτείτε αρμόδια άτομα και κάντε τις ανάλογες ενέργειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι διαθέσεις που έχετε θα ενεργοποιήσουν ιδέες, ιδίως γύρω από τα επαγγελματικά σας και θα εμβαθύνετε σε αλλαγές που τυχόν επιθυμείτε. Η μέρα, είναι κατάλληλη για να ξεκαθαρίσετε παρεξηγήσεις που έχουν εμφανιστεί ανάμεσα σε οικεία πρόσωπα ή τον σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα πράγματα γύρω σας μοιάζουν να αλλάζουν προς το καλύτερο, δίνοντας σας την ευκαιρία να εκδηλώσετε θερμά συναισθήματα και τα ταλέντα σας. Μικρές αποδράσεις στην φύση ή ταξίδια αναψυχής, θα σας διασκεδάσουν και θα σας βγάλουν από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία πτωτική ψυχολογία θα εμποδίσει να εξελιχθούν με ομαλότητα τα σχέδια σας. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και εστιάστε σε θέματα που σας απασχολούν και δημιουργούν εσωτερικές εντάσεις. Ίσως, νιώσετε έλξη από παλιές ιστορίες ή καταστάσεις που έχετε αφήσει ανολοκλήρωτες.

ΙΧΘΥΕΣ

Συμβόλαια, αγορές, επενδύσεις θα πάρουν την πρώτη θέση στις προσδοκίες σας και θα ενεργήσετε κατάλληλα. Μην αφήσετε την μέρα να πάει χαμένη και εστιάστε στις ικανότητες και δυνατότητες σας. Βρεθείτε με φίλους και ασχοληθείτε με κοινά ενδιαφέροντα που θα σας χαροποιήσουν.

πηγή: emeis.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέμπτης 4 Αυγούστου,pebtis 4 avgoustou