Τα ζώδια της Τετάρτης 8 Μαρτίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 08 Μαρτίου 2023.

Η Σελήνη παραμένει μέχρι το απόγευμα στην Παρθένο επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Το τετράγωνο που σχηματίζει μετά τα μεσάνυχτα με τον Άρη από τους Διδύμους προκαλεί

η υπερένταση και εμμονές. Είναι απαραίτητο να κρατήσουμε ψύχραιμη στάση απέναντι σε ζητήματα που μπορεί να αναδείξουν άγχος και νευρικότητα.

Νωρίς το πρωί η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες δεν μας επιτρέπει να λειτουργήσουμε με ευθυκρισία σε υποθέσεις που αφορούν τον χώρο της δουλειάς. Είναι εύκολο να παρασυρθούμε σε λάθη λόγω ψευδαισθήσεων και αυταπατών που θα έχουν κόστος.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε επίσης απέναντι σε πρόσωπα που μπορεί να υπόσχονται πολλά, όμως δεν θα είναι πραγματοποιήσιμα.

Είναι προτιμότερο να είμαστε επιφυλακτικοί ώστε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και την επαγγελματική μας πορεία. Μετά το μεσημέρι σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω αναδεικνύοντας την διαίσθηση και το ψυχικό σθένος.

Μπορούμε να διεκδικήσουμε καλύτερους οικονομικούς όρους στον εργασιακό χώρο, ενώ οι λύσεις που θα προτείνουμε είναι άκρως αποτελεσματικές και θα εντυπωσιάσουν φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους.

Η Σελήνη το απόγευμα μετακινείται στον Ζυγό στρέφοντας το ενδιαφέρον μας στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Είναι απαραίτητο να νιώσουμε πώς κινούμαστε σε ένα σταθερό πλαίσιο σε ότι αφορά επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις καθώς αποφεύγουμε κόντρες και αντιπαραθέσεις.

Είναι επιτακτική ανάγκη όμως να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό για τον εαυτό μας ώστε να νιώθουμε ισότιμοι και ικανοποιημένοι σε σχέση με τους σημαντικούς άλλους της ζωής μας.

Πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις για νέες συνεργασίες που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Καλό είναι να αξιοποιήσουμε την διπλωματικότητα και να προχωρήσουμε σε συμφωνίες και επαγγελματικές επιλογές που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη.

Στην προσωπική μας ζωή η εξωστρέφεια και η κοινωνικότητα κάνουν την εμφάνισή τους. Απολαμβάνουμε να είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς επιθυμούμε να εισπράξουμε την αποδοχή των άλλων.

Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να έρθουν στη ζωή μας που θα σηματοδοτήσουν κάτι καθοριστικό καθώς αναδεικνύουν την ανάγκη για συντροφικότητα, αγάπη, φροντίδα.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τετάρτης 8 Μαρτίου,tetartis 8 martiou