Τα ζώδια της Τρίτης 12 Σεπτεμβρίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023.

Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Η δυναμική της ημέρας είναι έντονη καθώς η επιρροή

της συγκεκριμένης κίνησης της σελήνης είναι αισθητή συναισθηματική μας ζωή. Έχουμε την ανάγκη να εκφράζουμε συναισθήματα και σκέψεις το ταίρι μας ή σε μία γνωριμία που μπορεί να έχει εισβάλλει στη ζωή μας.

Σημαντικό είναι να αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη συγκυρία για να δείξουμε ότι νιώθουμε χωρίς φόβο και πάθος αποφεύγοντας όμως πιθανές υπερβολές και αμετροέπεια που θα ενοχλήσουν έντονα.

Σημαντικό είναι επίσης να κατευθύνουμε την δημιουργικότητά μας προς δράσεις που θα μας δώσουν την ευκαιρία να εκφράσουμε με ευκολία τα ταλέντα μας. Πιθανό είναι να υπάρξουν συζητήσεις με πρόσωπα που εκτιμούν την δημιουργική πλευρά του εαυτού μας και θέλουν να την αναδείξουν και να την εξελίξουν.

Υποθέσεις που αφορούν τα παιδιά δεν αποκλείεται επίσης να κάνουν την εμφάνισή τους. Οφείλουμε να έρθουμε σε επαφή με την παιδική πλευρά του εαυτού μας ώστε να δώσουμε λύσεις που θα είναι κατάλληλες και ισορροπημένες.

Η Σελήνη μετά τα μεσάνυχτα σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία από τον Ταύρο οδηγώντας σε υπερβολές που μπορεί να έχουν άμεση επιρροή στην σχέση μας. Πιθανό είναι να φερθούμε με αλαζονεία στο ταίρι μας και να έχουμε υψηλές απαιτήσεις από αυτό.

Καλό είναι να μην χάσουμε την επαφή με το ρεαλισμό περιμένοντας από τον σημαντικό άνθρωπο της ζωής μας συμπεριφορές και πράγματα που δεν είναι εφικτό να υπάρξουν. Επίσης είναι προτιμότερο να κρατήσουμε το μέτρο ιδιαίτερα σε ότι αφορά σπατάλες και έξοδα γιατί είναι εύκολο λόγω της διασκέδασης να παρασυρθούμε προκαλώντας πρόβλημα στο ταμείο μας.

Μέσα στην ημέρα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Ταύρο προκαλεί έντονο ηλεκτρισμό στην προσωπική μας ζωή. Η ανορθόδοξη ανάγκη για ελευθερία και προσωπικό βηματισμό δεν αποκλείεται να έχει άμεση επιρροή στην σχέση μας καθώς είναι εύκολο να εκτονώσουν σωστότερη μας κάθε ένταση και νευρικότητα που μπορεί να έχουμε.

Καλό είναι να συνειδητοποιήσουμε πως η κατάσταση που βιώνουμε είναι εσωτερική αποφεύγοντας να εμπλακούμε σε καταστάσεις με τον άνθρωπό μας που μπορεί να οδηγηθούν σε ρήξεις.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρίτης 12 Σεπτεμβρίου,tritis 12 septemvriou