Τα ζώδια του Σαββάτου 1 Ιουλίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Σάββατο 01 Ιουλίου 2023.

Ο Ιούλιος ξεκινά με αισιοδοξία και έντονη διάθεση για επικοινωνία.

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Καρκίνο και το εξάγωνο της με τον Δία από τον Ταύρο απογειώνει ψυχολογικά τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως).

Σημαντικές εξελίξεις

δεν αποκλείεται να υπάρξουν στο οικογενειακό περιβάλλον. Έρχονται στο προσκήνιο ζητήματα που μπορεί αρχικά να προκαλούν συναισθηματική αναστάτωση. Έχουμε όμως την διαύγεια και τη δύναμη της σκέψης που απαιτείται για να προχωρήσουμε στις καλύτερες δυνατές κινήσεις που θα μας απεμπλέξουν από περαιτέρω δυσκολίες.

Η ημέρα είναι ιδανική για να προχωρήσουμε στην επίτευξη συμφωνιών που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία.

Είναι βέβαιο πως θα αποδώσουν τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη για εμάς σε οικονομικό επίπεδο και θα μας χαρίσουν ασφάλεια και σταθερότητα.

Στην προσωπική μας ζωή ο ρομαντισμός και το πάθος λειτουργούν σε απόλυτη αρμονία. Δεν πρέπει να χάσουμε την ευκαιρία ώστε να δημιουργήσουμε ένα άκρως αισθησιακό περιβάλλον μέσα στο οποίο θα ανθίσουν τα συναισθήματα και ο πόθος. Όμορφες στιγμές με πρόσωπα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μας χαρίζουν αισιοδοξία, χαρά και ευτυχία.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη δίνοντας μας την δυνατότητα να ατενίσουμε το μέλλον με θετική ματιά. Επικεντρώνουμε την προσοχή μας σε νομικές υποθέσεις και επαγγελματικές κινήσεις που θα μας βοηθήσουν να ανοίξουμε τα φτερά μας.

Πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον εμφανίζονται και δεν αποκλείεται να δεχτούμε προσκλήσεις που θα μας ενθουσιάσουν. Η διασκέδαση και το φλερτ πρωταγωνιστούν στη ζωή μας και μας δίνουν την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα που κεντρίζουν την προσοχή μας και μας βοηθούν να εμβαθύνουμε σε νέα πνευματικά και φιλοσοφικά ενδιαφέροντα.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε νωρίς το πρωί καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο από τους Ιχθύες. Βαρίδια και καταστάσεις του παρελθόντος επανέρχονται στο προσκήνιο και δεν μας επιτρέπουν να χαρούμε τις στιγμές.

Είναι προτιμότερο να αφήσουμε τον χρόνο να περάσει δίνοντας την ευκαιρία στον εαυτό μας να σκεφτεί ψύχραιμα και λογικά, αποφεύγοντας να παρασυρθούμε από την κατήφεια και την απαισιοδοξία.

Καλό είναι να αξιοποιήσουμε το πρωινό ώστε να ξεκουραστούμε και να αναδιατάξουμε τις δυνάμεις μας για να περάσουμε ένα ευχάριστο βράδυ χωρίς αρνητικές και δυσάρεστες σκέψεις.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σαββάτου 1 Ιουλίου,savvatou 1 iouliou