Το Μαροκινό έπος και το δακρυσμένο αντίο του CR7!

Τα δύο μεγαλύτερα και ιδανικότερα «θέλω» των φίλων του ποδοσφαίρου για το Μουντιάλ του Κατάρ ήταν να δουν μια μάχη ανάμεσα στην Αργεντινή και την Βραζιλία και έναν απόλυτο τελικό ανάμεσα σε Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο!

Το απόγευμα της Παρασκευής οι σούπερ Κροάτες… έκαψαν το πρώτο σενάριο με τον αποκλεισμό της «σελεσάο» και το απόγευμα του Σαββάτου οι ονειρεμένοι Μαροκινοί έκαψαν και το δεύτερο σενάριο αφού ο CR7 και οι υπόλοιποι Πορτογάλοι ολοκλήρωσαν το ταξίδι στο Παγκόσμιο Κύπελλο!

Τα δάκρυα του Κριστιάνο Ρονάλντο με… ταχύτητα φωτός έκαναν τον γύρο του κόσμου,

αφού ένας τεράστιος παίκτης, από τους μεγαλύτερους στην ιστορία του ποδοσφαίρου ολοκλήρωσε τις παρουσίες του στα Μουντιάλ όχι όσο ιδανικά θα ήθελε.



Ήταν ένα περίεργο Παγκόσμιο για τον ίδιο αφού ξεκίνησε με γκολ και ρεκόρ, αλλά εξελίχτηκε σε μια κόντρα δίχως τέλος με τον Φερνάντο Σάντος.

Στο ματς με την Ελβετία δεν τον ξεκίνησε και… ψήλωσε ο Πορτογάλος Ομοσπονδιακός, όμως όπως φάνηκε κόντρα στο Μαρόκο τον είχε ανάγκη και τον έριξε στη μάχη στο 2ο μέρος προκειμένου να βρει γκολ ισοφάρισης. Δεν βρήκε φυσικά.

Οι ευθύνες του Σάντος μεγάλες. Όπως αποθεώθηκε το βράδυ μετά το ματς με την Ελβετία, έτσι και με το Μαρόκο πρέπει να γίνει σαφές ότι ο ίδιος έχει το τεράστιο μερίδιο στην αποτυχία.

Η Πορτογαλία όλο το 2ο μέρος, δηλαδή 45 λεπτά συν 8 των καθυστερήσεων είχε την μπάλα και έκανε μόλις μια τελική στον στόχο. Με τον Κριστιάνο στο 90′. Κανένα πλάνο, κανένα σχέδιο, τίποτα απολύτως.

Μηδενική βοήθεια από τον πάγκο με τον Σάντος να είναι… δεμένος χειροπόδαρα από τον αντίπαλο προπονητή. Αρκετά όμως με τους χαμένους, γιατί υπάρχει ένας μεγάλος νικητής.

Το καταπληκτικό Μαρόκο, έγινε η πρώτη Αφρικανική ομάδα στην ιστορία που πάει στα ημιτελικά ενός Μουντιάλ και περιμένει τον νικητή από το Αγγλία – Γαλλία!

Μυθική εμφάνιση, μυθική άμυνα με μόλις ένα γκολ, αυτογκόλ για την ακρίβεια, σε πέντε ματς.

Απίθανα πράγματα από ένα σούπερ ρόστερ κι από έναν καταπληκτικό προπονητή όπως είναι ο Ρεγκραγί.

Ο επονομαζόμενος και ως «ο Γουαρδιόλα της Αφρικής». Στο Μαρόκο συνεχίζουν να ονειρεύονται και καλά κάνουν…



Keywords
Τυχαία Θέματα