Αλλαγές στο Star

15:28 19/12/2011 - Πηγή: Myself

Τα βήματα του Alpha φαίνεται πως ακολουθεί και το Star, εφαρμόζοντας την πρακτική να μειώνει τις βάρδιες των τεχνικών, με αποτέλεσμα να αλλάζει η ροή του προγράμματος και ορισμένες παραγωγές να παγώνουν, μέχρι την εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα της μαγνητοσκόπησης.

Η πρώτη εκπομπή που επηρεάζεται είναι οι «Νηστικοί πράκτορες». Λίγο πριν το Σαββατοκύριακο, ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η Ντίνα Νικολάου

ενημερώθηκαν από το κανάλι ότι, λόγω των συγκεκριμένων περικοπών, υπάρχει πρόβλημα με το χρόνο που απαιτείται για τη μαγνητοσκόπηση της εκπομπής και, σε περίπτωση που δεν βρεθεί κάποιος τρόπος να γίνει η παραγωγή εξωτερικά, τότε κόβεται οριστικά. Για την ώρα, υπάρχουν ήδη γυρισμένες δύο εκπομπές, τις οποίες και θα δούμε μέσα στην περίοδο των γιορτών.

Οι αλλαγές που ξεκίνησαν στο Star φαίνεται, όμως, πως δεν σταματούν εδώ, καθώς όλη η πρωινή ζώνη του σταθμού επηρεάζεται από τις αποφάσεις, και, δεδομένου ότι η Ελεονώρα Μελέτη έχει ήδη ανανεώσει το συμβόλαιό της με το σταθμό, όλοι περιμένουν τη μεταφορά της εκπομπής της στη μεσημεριανή ζώνη, ένα ενδεχόμενο το οποίο δεν αρνείται η ίδια.

Νηστικοί πράκτορεςStarΙωσήφ ΜαρινάκηςΝτίνα ΝικολάουΕλεονώρα ΜελέτηΜπορεί να βρισκόμαστε σε εορταστική περίοδο, απ’ ό,τι φαίνεται, όμως, οι… περικοπές δεν κάνουν διαλείμματα.TV BackstageyesnoΕύη ΒαλήnoyesStar
Keywords
Τυχαία Θέματα