Κερδίστε 3 σετ βιολογικών καλλυντικών Jean Bio Olive αξίας 150€ το ένα.

13:12 21/12/2011 - Πηγή: Myself

Η Cavallier Cosmetics εδώ και 10 χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με την παραγωγή πιστοποιημένων βιολογικών καλλυντικών σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Γαλλικού οίκου πιστοποίησης ECOCERT. Τα προϊόντα της εταιρείας εξάγονται σε μεγάλες αγορές της Ευρώπης ,Ασίας,Καναδα ,Χονγκ Κονγκ , Η.Π.Α.

H ομορφιά συνδέεται με την οικολογική συνείδηση του καθένα μας. Τα βιολογικά προϊόντα δεν αποτελούν μόνο μια τάση της εποχής μας αλλά μια διαδρομή με ασφάλεια για την υγεία και την ομορφιά μας.

Πρώτα

πρώτα όταν εννοούμε βιολογικά καλλυντικά, εννοούμε μόνο τα προϊόντα που φτιάχνονταν από φυσικές και πιστοποιημένες βιολογικές  πρώτες ύλες.  Στη συνέχεια  πιστοποιούνται από αρμόδιους φορείς, έχουν ετικέτα πιστοποίησης και περιέχουν συστατικά τα οποία δένουν απόλυτα με την φυσιολογία της επιδερμίδας.

Η οικολογία δε σταματά όμως μόνο στις πρώτες ύλες. Χρησιμοποιούμε ανακυκλώσιμα και βιοδιασπώμενα υλικά και η παραγωγή των προϊόντων είναι φιλική στο περιβάλλον .

Η σειρά βασίζεται σε βιολογικά ασφαλή και αποτελεσματικά συστατικά, τα οποία:

σέβονται την επιδερμίδα του παιδιού

διαθέτουν ουδέτερο pH

είναι απαλλαγμένα από συνθετικά αρώματα

δεν ερεθίζουν

είναι δερματολογικά ελεγμένα

ενισχύουν τους φυσικούς μηχανισμούς της παιδικής επιδερμίδας

δεν περιέχουν αλκοόλη

σχηματίζουν έναν προστατευτικό φιλμογενή φραγμό μεταξύ της επιδερμίδας και του περιβάλλοντος.

Η Cavallier Cosmetics μελετώντας την ελληνικη φύση ετοιμάζει νέες σειρες προιοντων ενώ συνεχιζει να είναι ενας πρεσβευτης του ελληνικου καλλυντικου στο εξωτερικο .

 

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε..https://docs.google.com/spreadsheet/formResponse?formkey=dG1YbHNsaERaZ21YaGc4QTNsa2N3dWc6MA&ifqΣτον διαγωνισμό μπορεί να λάβουν μέρος όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στις εταιρίες "Εκδόσεις Λυμπέρη ΑΕ", "Ελληνική Εκτυπωτική ΑΕ", "Libecom AE", "Αντώνιος Λυμπέρης Ραδιοφωνική ΕΠΕ", "Δέσμη Εκδοτική ΑΕ", και οι εργαζόμενοι στις εταιρίες που προσφέρουν τα δώρα του διαγωνισμού, και όπως και οι σύζυγοί τους και οι συγγενείς τους πρώτου και δεύτερου βαθμού.H διοργανώτρια εταιρία δεν ευθύνεται για ταχυδρομικές καθυστερήσεις, απώλειες και καταστροφές.Οι νικητές και οι αναπληρωματικοί των διαγωνισμών θα αναδειχθούν με κλήρωση, που θα γίνει στα γραφεία των Εκδόσεων Λυμπέρη.Τα δώρα των νικητών είναι προσωπικά και αμεταβίβαστα και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα. Νόμιμοι φόροι και οποιαδήποτε άλλη δαπάνη απαιτείται για την λήψη τους και την αξιοποίησή τους βαρύνουν τους νικητές.Tα ονόματα των νικητών ανακοινώνονται στο site, μετά τη λήξη του διαγωνισμού.Η παραλαβή των δώρων θα γίνεται, για τους νικητές που έχουν δηλώσει τόπο διαμονής την Αθήνα, από τους ίδιους στα γραφεία των Εκδόσεων Λυμπέρη εφόσον έχουν ενημερωθεί τηλεφωνικά ή μέσω e-mail από το site. Όσοι έχουν δηλώσει τόπο διαμονής εκτός Αθηνών θα λαμβάνουν συστημένα τα δώρα τους, με δικά τους έξοδα. Η διοργανώτρια εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσε
Keywords
Αναζητήσεις
jean bio olive
Τυχαία Θέματα