Ο Λιάγκας για τη Μενεγάκη

18:42 14/12/2011 - Πηγή: Myself

Αφορμή για εκτενή σχολιασμό έγιναν σήμερα το πρωί οι φωτογραφίες του ζεύγους Μενεγάκη-Παντζόπουλου από το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Άνδρο. Και ενώ τα πρώτα σχόλια που ακούστηκαν αφορούσαν στο αναμαλλιασμένο look του ζευγαριού στη συνέχεια τα σχόλια επεκτάθηκαν στο ποιος «κουβαλάει» και φορτώνει το αυτοκίνητο. Ο Γιώργος Λιάγκας ξεκίνησε με ήπια λόγια αναφέροντας: «Εγώ πάντως βλέπω ότι η Μενέγω, βοηθάει πάρα πολύ τον Ματέο!» και συνέχισε λέγοντας:

«Πόσο μάγκας είναι ο Ματέο, που μια γυναίκα σαν την Μενεγάκη, την έχει και κουβαλάει τα καδρόνια για τις κάσες του ξενοδοχείου! Η Μενεγάκη μπορεί να είναι star, αλλά είναι και σύντροφος! Δεν κατάλαβα! Γιατί να μην κουβαλήσει!»

Η Φαίη Σκορδά προσπαθώντας να κρατήσει τις ισορροπίες στο πρωινό ανέφερε πως κι εκείνη κουβαλάει πράγματα στο αυτοκίνητο με τον σύζυγό της να ξεσπαθώνει λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κουβαλάς εσύ καδρόνι; μόνο για να μου το φέρεις στο κεφάλι!»

Γιώργος ΛιάγκαςΕλένη Μενεγάληδηλώσεις διασήμωνΦαίη ΣκορδάΣχολιασμό στις φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο έκαναν σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Πρωινό MOU».CelebrityyesnoΕύη ΒαλήnoyesΓιώργος Λιάγκας
Keywords
Τυχαία Θέματα