«Παραδοθήκαμε στα “ψώνια”...»

12:48 9/12/2011 - Πηγή: Myself

Σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» ο Σωτήρης Καλυβάτσης μας προκαλεί να… σκεφτούμε. Για πρώτη φορά ο ηθοποιός δοκιμάζει τις δυνάμεις του στην επιθεώρηση και σχολιάζει το γεγονός: «Η επιθεώρηση “έπεσε” τα προηγούμενα χρόνια ως θεατρικό είδος και για αυτό φταίει η τηλεόραση, που προλαβαίνει την επικαιρότητα και “καίει” κάποια θέματα. Τα τελευταία χρόνια, με όσα έχουμε περάσει, παρήκμασαν αρκετά πράγματα, ανάμεσα στα οποία και η επιθεώρηση. Ίσως φταίει και το γεγονός ότι το περιεχόμενο των επιθεωρήσεων

ήταν πιο ανάλαφρο, με θέματα που δεν θα έπρεπε να προβάλλονται καν, όπως η Τζούλια Αλεξανδράτου. Τώρα που τα πράγματα “ζόρισαν”, χρειάζεται μια άλλη οπτική.»

Σχολιάζοντας τις θεωρίες συνωμοσίας που κάνουν λόγω για προσχεδιασμένες πολιτικές εξελίξεις ο ηθοποιός λέει: «Και προσχεδιασμένες να ήταν, με τον τρόπο που το έκανε ο Γιωργάκης, τους χάλασε τα… προσχέδια. Πρέπει να είσαι τριών χρονών για να κάνεις αυτά τα πράγματα. Στην παράσταση, υπάρχει ένα βίντεο με τις δηλώσεις του τα τελευταία χρόνια. Αν το δεις, καταλαβαίνεις ότι ο άνθρωπος δεν ήξερε τι έλεγε. Απορώ πώς ο κόσμος δεν τους έχει πάρει, κυριολεκτικά, με τις πέτρες…»

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης έχει άποψη και δεν διστάζει να την εκφράσει. Μιλώντας λοιπόν για τη δήλωση «Μαζί τα φάγαμε» του Θεόδωρου Πάγκαλου αναφέρει: «Αυτά τα πράγματα είναι γελοιότητες. Θα έπρεπε το 90% αυτών των ανθρώπων να πάνε φυλακή και να δημευτεί η περιουσία τους και όχι να κάθονται στις αναπαυτικές καρέκλες τους και να παίρνουν σύνταξη επειδή εκλέχτηκαν για δύο τετραετίες. Αλλά, όπως είχε πει και ο Αϊνστάιν, “μην περιμένεις λύση σε κάποιο πρόβλημα από το μυαλό που δημιούργησε το πρόβλημα”.»

Μιλώντας για τον παλιό του συνεργάτη Αντώνη Κανάκη ο ηθοποιός λέει: «Κάνουμε διαφορετικά πράγματα, ζούμε σε διαφορετικές πόλεις. Ο καθένας τραβάει το δρόμο του και όλα είναι καλά.» ενώ για τη σύντροφό του Αντιγόνη Ψυχράμη αναφέρει: «Η Αντιγόνη έχει πολλά ακόμα πράγματα να κάνει στη ζωή της. Είναι ένα πολυτάλαντο άτομο, με πολύ σημαντικές σπουδές στο χώρο του μιούζικαλ. Της εύχομαι σύντομα να φύγει στο εξωτερικό για να συνεχίσει τις σπουδές της, γιατί, δυστυχώς, αυτό το είδος στη χώρα μας δεν ευδοκιμεί και αρκετοί καλλιτέχνες θυσιάζονται στο βωμό του γαρίφαλου... από τα νεκροταφεία!»

Σωτήρης ΚαλυβάτσηςΤζούλια ΑλεξανδράτουΑντώνης ΚανάκηςΑντιγόνη ΨυχράμηΑνατρεπτικός και σκεπτόμενος ο Σωτήρης Καλυβάτσης ξέρει πώς να ιντριγκάρει τη σκέψη των άλλων είτε παίζοντας είτε απλά συζητώντας.CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΕΓΩ!WeeklyyesnoΣωτήρης Καλυβάτσης
Keywords
Τυχαία Θέματα