«Στο 'Μίλα' ήταν πέντε γυναίκες που δεν έλεγαν αλήθειες»

16:04 18/4/2012 - Πηγή: Myself

Η Ζίνα Κουτσελίνη ήταν χειμαρρώδης στην εμφάνισή της στην εκπομπή «Ελένη» όπου σχολίασε τις επιλογές των προγραμμάτων από τα κανάλια και την τηλεοπτική επικαιρότητα. 

«Ήταν λάθος που δεν βγήκε το «Dancing With The Stars» επεσήμανε ενώ όσον αφορά στην πορεία που είχε το χειμώνα το «Πρωινό ΑΝΤ1» σχολίασε πως αν το «Dancing on Ice» είχε πάει καλά τότε θα είχε βοηθήσει και το πρωινό. Αναφερόμενη στην εκπομπή «Μίλα» και στην πορεία της η Ζίνα Κουτσελίνη είπε αρχικά: «Ο κόσμος θέλει αλήθειες και σε αυτή την εκπομπή ήταν πέντε γυναίκες που δεν έλεγαν αλήθειες» για να ξεχωρίσει στη συνέχεια τη

Μαρία Σταματέρη λέγοντας πως ήταν η μόνη που έλεγε αλήθειες και πως δεν μπορεί να καταλάβει γιατί δέχτηκε το ρόλο που έχει αυτή τη στιγμή στην εκπομπή. 

Η Ζίνα Κουτσελίνη ξεχώρισε ιδιαίτερα τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή του λέγοντας πως το μόνο που την «χαλάει» είναι ότι καμιά φορά ο Γρηγόρης κάνει περισσότερο focus στον εαυτό του. 

Όταν η Ελένη Μενεγάκη της ζήτησε να κρίνει το πρόγραμμα του ALPHA η Ζίνα Κουτσελίνη έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο project «Sunshine Girls» εξηγώντας πως δεν πήγε καλά λόγω εποχής. 

Τέλος, η Ζίνα Κουτσελίνη τόνισε ιδιαίτερα τη σημασία της πρωινής ζώνης υπερασπιζόμενη πως δεν πρέπει να καταργηθεί. 

Ζίνα ΚουτσελίνηΕλένη Μενεγάκηδηλώσεις διασήμωνΗ Ζίνα Κουτσελίνη ως καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη σχολίασε την τηλεοπτική επικαιρότητα.CelebrityyesnoΕύη ΒαλήyesnoΖίνα Κουτσελίνη
Keywords
Τυχαία Θέματα