Game Of Thrones: Σοκαρισμένοι οι τηλεθεατές με τον θάνατο του Oberyn

Τo Game of thrones είναι μια σειρά που δεν σταματά να εκπλήσσει τους τηλεθεατές της. Μάλιστα ξεπερνά τον όρο... ρεαλιστική.

Είναι απρόβλεπτη και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν κερδίζει πάντα το καλό. Δεν είναι λίγοι οι βασικοί χαρακτήρες που είχαν τον ρόλο του καλού και έχασαν άδοξα την ζωή τους. Αυτή την φορά, αυτό που σόκαρε τους τηλεθεατές ήταν ο θάνατος του πρίγκιπα Oberyn. Στην μονομαχία του με το «Βουνό» έχει καταφέρει να ανατρέψει τα προγνωστικά,

να τον πληγώσει θανάσιμα και να τον δηλητηριάσει με το δόρυ του. Στέκεται λοιπόν από πάνω του και απαιτεί από εκείνον να παραδεχτεί δημόσια ότι σκότωσε τα ανίψια του, ενώ σκότωσε και βίασε και την αδερφή του και τις εντολές για όλα αυτά τις έδωσε ο Τάιγουν Λάνιστερ. Και εκεί που έχει το πάνω χέρι και λες πως επιτέλους ήρθε η δικαίωση για τον ήρωα αυτό, το Βουνό καταφέρνει και τον σκοτώνει με πολύ άσχημο και επώδυνο τρόπο. Τον πιάνει από τα μάτια και του συνθλίβει το κρανίο! Δείτε τις σοκαριστικές αντιδράσεις των τηλεθεατών όταν παρακολούθησαν την σκηνή αυτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα