Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 4/10

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

 

Πολύ σύντομα, όσοι νοσηλεύονται ή κάνουν εξετάσεις σε ιδιωτικές κλινικές ή διαγνωστικά κέντρα που είναι συμβεβλημένα με το δημόσιο, θα πρέπει πλέον να πληρώνουν τοις μετρητοίς, καθότι το κράτος έχει κάνει ως γνωστόν στάση πληρωμών σε όλες τις κλινικές, τα διαγνωστικά κέντρα και τους ιδιώτες γιατρούς. Μόνη λύση για χιλιάδες Έλληνες λοιπόν είναι τα δημόσια

νοσοκομεία που όμως δεν υπάρχει... ούτε γάζα!. Η λύση; Ξεπούλημα όσο-όσο, με τη Γερμανία να αναλαμβάνει την «εποπτεία» της φορολόγησης, τη Γαλλία την αναμόρφωση του προϋπολογισμού και την υγεία και τους Ολλανδούς τις ιδιωτικοποιήσεις.

Πάντα για το καλό μας, φυσικά, και δεν λείπουν εκείνοι που καλοβλέπουν αυτήν την προοπτική στα πλαίσια του «αφού είμαστε ανίκανοι να γίνουμε από μόνοι μας Ευρωπαίοι, ας αναλάβουν άλλοι». Μόνο που οι υποστηρικτές μιας τέτοιας επιλογής δεν υπολογίζουν το ότι παραδοσιακά στις αποικίες εφαρμόζεται το «δίκιο» του αποικιοκράτη, το οποίο στην προκειμένη περίπτωση είναι το πολύ απλό «οργανώνουμε την εκμετάλλευση σας».

Διαβάστε σήμερα στο astrology.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα