Καβογιάννη-Κωνσταντίνου: Η φιλία, οι καυγάδες και η δουλειά

Ποια είναι πιο ευαίσθητη και «πέφτει» πιο εύκολα;


Καίτη Κωνσταντίνου: «Νομίζω πως η Μαρία το εκδηλώνει περισσότερο όταν δεν είναι καλά. Και της κρατάει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ενώ σε μένα γίνεται απλώς μία έκρηξη και μου περνάει πιο γρήγορα»
Μαρία Καβογιάννη: «Ναι, εμένα μου φαίνεται περισσότερο όταν δεν είμαι καλά. Δεν μπορώ να το κρύψω καθόλου. Η Καίτη έχει κάποιους τρόπους με τους οποίους μπορεί να προστατεύσει το συναίσθημα της και να μη βγει σε κοινή θέα. Εμένα το συναίσθημα

μου δεν κρύβεται.»
-Ποια είναι η μεγαλύτερη διαφορά σας;
Μαρία: «Η μεγαλύτερη διαφορά μας -αν και τώρα έχει στρώσει η Καίτη- είναι ότι δεν ήταν πολύ της παρέας. (Γελάει) Ηταν πολύ συμμαζεμένη Εγώ αντίθετα ήμουν πολύ της παρέας. Με τον καιρό «άνοιξε» κι εκείνη και έχουμε βρει νέους κώδικες»
Καίτη: «Το σημαντικό δεν είναι τα κοινά, αλλά τα διαφορετικά μας σημεία. Το ενδιαφέρον βρίσκεται στις διαφορές όχι στις ομοιότητες. Εγώ, όντως, είμαι πιο μαζεμένη. Με έχει μάθει πια η Μαρία Στην αρχή έλεγα σε όλα «όχι». Δεν ήμουν αντικοινωνική, αλλά ήθελα να είμαι και μόνη. Είναι από αυτές τις αλλαγές που δεν συνειδητοποιείς πώς έγιναν, ούτε θυμάσαι.»
-Έχετε τσακωθεί ποτέ σε σημείο να μη μιλάτε για καιρό;
Μαρία: «Καλέ ναι, έχουμε τσακωθεί χιλιάδες φορές.»
Καίτη: «Μία φορά είχε περάσει ένας μήνας που δεν μιλούσαμε.»
Μαρία: Με πολύ χαζή αφορμή που δεν θέλουμε να πούμε, γιατί θα γίνουμε ρεζίλι.
-Η δουλειά έχει γίνει αφορμή για καβγά;
Καίτη: «Η δουλειά, ποτέ. Δεν έχουμε βάλει ποτέ τη δουλειά πάνω από τη φιλία μας.»
Μαρία: «Αν ήταν έτσι, δεν θα ήμασταν φίλες.
Καίτη: «Η φιλία η δικιά μας δεν σχετίζεται με το επαγγελματικό κομμάτι. Είναι ένα άλλο κομμάτι το οποίο πρέπει να διαφυλάξουμε. Καθεμία έχει τη δική την πορεία, τον δικό της δρόμο και πολλές φορεί συναντιόμαστε σε δουλειές όπου απλά γουστάρουμε. Η φιλία προϋπήρχε των συνεργασιών μας.»

Keywords
Τυχαία Θέματα