Λούκας Γιώρκας: «Ο Μητροπάνος μου χάρισε ένα τετράδιο και γράφω ότι σημαντικό βιώνω και μαθαίνω»

Ο Λούκας Γιώρκας σε συνέντευξή του μίλησε για την φιλία που είχε με τον σπουδαίο ερμηνευτή, Δημήτρη Μητροπάνο και αποκαλύπτει τι του είχε χαρίσει.

«Η τύχη και η τιμή που είχα δεν ήταν μόνο στην επαγγελματική συνεργασία στη σκηνή αλλά πίσω στα καμαρίνια, όπου βίωνα καθημερινά την παρουσία του, τους διαλόγους που πολλές φορές είχαμε.

Από τον Δημήτρη Μητροπάνο έμαθα και πήρα πολλά πράγματα. Μόνο που συζητάμε για εκείνον συγκινούμαι και το λέω αληθινά. Μέσα από εκείνον γνώρισα καλύτερα τον εαυτό μου, είδα τι σημαίνει πραγματικά ένας άνθρωπος με αρχές, μετρημένος, τόσο σπουδαίος και μεγάλος. Κάποια στιγμή, μου έκανε δώρο ένα τετράδιο και είπα ότι εκεί μέσα θέλω να γράφω ό,τι πιο σημαντικό βιώνω και μαθαίνω. Ευτυχώς, ακόμα έχει πολλές σελίδες για να γεμίσει. Είναι πάντα στο προσκεφάλι μου, στο κομοδίνο, δίπλα από το κρεβάτι μου».

Δύο ακόμη σημαντικοί άνθρωποι για εκείνον είναι  η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας.

«Είμαι πραγματικά ευγνώμων που γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους. Περνάμε χρόνο μαζί και τώρα εμφανιζόμαστε στην ίδια μουσική στέγη, στο "Θέα" μαζί με την Πάολα», δήλωσε στην Espresso.

Keywords
Τυχαία Θέματα