Το δημοσίευμα για τις φήμες χωρισμού και η μελαγχολία της Σίσσυς Χρηστίδου

Πολλά έχουν ακουστεί κι άλλα τόσα έχουν γραφτεί για την υποτιθέμενη κρίση στον γάμο της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη.

Η παρουσιάστρια ακούγοντας και διαβάζοντας όλο αυτό το διάστημα τις φήμες, προσπαθούσε να μην φτάσει στα άκρα κάνοντας δηλώσεις αν και πολλές φορές μιλούσε γενικά και αόριστα για τις μικρές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλα τα ζευγάρια μέσα σε έναν γάμο. Ένα σημερινό δημοσίευμα όμως από το περιοδικό Hello, το οποίο ούτε λίγο

ούτε πολύ επιβεβαίωνε με δικές του πληροφορίες, ότι ο γάμος της με τον τραγουδιστή, πέρασε όντως κρίση την έβαλε στη διαδικασία να απαντήσει, αν όχι δημόσια σε στενούς της συνεργάτες. Μια από αυτές είναι και η δικιά μας Χριστίνα Πολίτη, η οποία πριν από λίγη ώρα έγραψε στο blog της, ότι όλα όσα έχουν ακουστεί για τις φήμες περί χωρισμού είναι άρες μάρες κουκουνάρες και ότι όλα βαίνουν αισίως στο σπίτι τους. «Δεν χωρίζω», της είπε αποκλειστικά και αυτό που την στενοχώρησε περισσότερο είναι πως το τηλέφωνο της δεν χτύπησε ποτέ ώστε να διασταυρωθεί η είδηση από τα παιδιά του περιοδικού που θεωρούσε μέχρι τώρα φίλους της.

Keywords
Τυχαία Θέματα