Γιουνάιτεντ: Τριπλό χτύπημα για να προλάβει τους ανταγωνιστές

14:36 12/12/2022 - Πηγή: Contra

Ενδεχόμενες απώλειες στο ρόστερ της θέλει να προλάβει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εν μέσω Παγκοσμίου Κυπέλλου προχωρά σε συζητήσεις με τρεις ποδοσφαιριστές της που αποτελούν βασικό κομμάτι του τωρινού ρόστερ της.

Ο λόγος για τους Μάρκους Ράσφορντ, Αλεχάντρο Γκαρνάτσο και Ντιόγο Νταλότ τα συμβόλαια των οποίων με την ομάδα του Μάντσεστερ λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με Tweet του γνωστού δημοσιογράφου Φαμπρίτσιο Ρομάνο

η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με την πλευρά του Γκαρνάτσο, προσφέροντας του μάλιστα δεκαπλάσιο μισθό, χωρίς ωστόσο να υπάρχει επίσημη συμφωνία μαζί του.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τους Ράσφορντ και Νταλότ στους οποίους όμως η Γιουνάιτεντ μπορεί για αρχή να κάνει χρήση του ειδικού όρου που υπάρχει στη συμφωνία μαζί τους και της επιτρέπει να ανανεώσει αυτόματα τα συμβόλαια τους μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Θυμίζουμε ότι για τον Γκαρνάτσο ενδιαφέρον φέρεται να έχει δείξει η Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ για τον Ράσφορντ και το ενδεχόμενο μεταγραφής του στη Παρί σχετικές δηλώσεις είχε κάνει πρόσφατα ο πρόεδρος της ομάδας, Αλ Κελαϊφί.

Δείτε το tweet του Ρομάνο

Διαβάστε Περισσότερα

Μουντιάλ 2022: Πάει σπίτι ο διαιτητής που έκανε έξαλλο τον Μέσι

Ρεάλ, έχει αντικαταστήσει Μόντριτς - Κρόος για τα επόμενα 10 χρόνια αθόρυβα

Μουντιάλ 2026: Το προπονητικό Χόλιγουντ παρελαύνει στον πάγκο των ΗΠΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα