Η Εθνική Αγγλίας ψάχνει προπονητή και η Σίτι θα πρέπει να ανησυχεί

15:26 15/10/2024 - Πηγή: Contra

Το μέλλον του Λι Κάρσλεϊ στον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας αναμένεται να έχει ημερομηνία λήξης. Έπειτα από τις δηλώσεις του ίδιου πως θα αποχωρήσει όταν λήξει το συμβόλαιό του σαν υπηρεσιακός και πως πρέπει η Εθνική να τον αντικαταστήσει με έναν παγκοσμίου κλάσης τεχνικό, η FA ξεκίνησε το ψάξιμο για να βρει την κατάλληλη επιλογή.

Μάλιστα, ο πήχης φέρεται να ήταν πολύ υψηλός, αφού σύμφωνα με τους "Times" ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι ένας από τους πρώτους στόχους, εξέλιξη

που βρίσκει απόλυτα σύμφωνο τον Ρόι Κιν, ο οποίος μετά την ήττα από την Ελλάδα είχε σχολιάσει ότι πρέπει η Εθνική να κυνηγήσει τον καλύτερο που βρίσκεται στην αγορά.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε ανεπίσημη επαφή της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με τον τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι δεδομένου πως εκείνος μένει ελεύθερος από τους πολίτες το ερχόμενο καλοκαίρι από τη στιγμή που δεν έχει επεκτείνει το συμβόλαιό του ακόμη.

"Δεν είναι αλήθεια. Είμαι προπονητής της Σίτι. Δεν έχω αποφασίσει κάτι, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Δεν ξέρω. Θα χρειαστεί να σκεφτώ για να αποφασίσω τι θέλω να κάνω", απάντησε από την πλευρά του ο Καταλανός, ο οποίος αναφέρεται πως θα πρέπει να απαντήσει οριστικά μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα