Νεϊμάρ like a boss: Ο Βραζιλιάνος θα είναι και πάλι ο μεγάλος νικητής

02:57 22/7/2023 - Πηγή: Contra

Το εγκύρο Athletic ανέφερε σε ρεπορτάζ του μετά από το "σεισμό" με τον Κιλιάν Εμπαπέ ανέφερε σε ρεπορτάζ του πως η Παρί Σεν Ζερμέν δεν θα ζητήσει κάτι τρελό για να πουλήσει τον Γάλλο σούπερ σταρ. Το ποσό θα είναι πάνω από 100.000.000 ευρώ, δηλαδή τα σίγουρα χρήματα που δίνονται πλέον για έναν καλό ποδοσφαιριστή.

Βασικό συμπέρασμα που προκύπτει από το δημοσίευμα είναι πως ο Νεϊμάρ θα συνεχίσει να είναι μεγάλος νικητής ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που

πουλήθηκαν με αστρονομικά ποσά. Μόνος του και όλοι τους ο Βραζιλιάνος, αφού τα 222.000.000 ευρώ που πήρε η Μπάρτσα από την Παρί το 2017 δεν έχουν δοθεί ξανά και δύσκολα θα δοθούν για τον Εμπαπέ που σ' ένα χρόνο πάει όπου θέλει ως ελεύθερος.

Θυμίζουμε πως και ο Νέι εκείνο το καλοκαίρι που είχε βγάλει προς τα έξω τις δικές του τάσεις φυγής από την Καταλονία έπειτα από ένα πολλών ημερών σίριαλ υπέγραψε με τους Παριζιάνους έγραψε ιστορία. Οι Καταριανοί είχαν καλύψει τη ρήτρα του Βραζιλιάνου, αλλά Champions League δεν κατέκτησαν ακόμη κι όταν ένωσαν τον Νεϊμάρ με τους Εμπαπέ και Μέσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα