Ο... Ολυμπιακός Γ' της Ευρωλίγκας

21:48 18/11/2019 - Πηγή: Contra

Υπάρχει ο κανονικός Ολυμπιακός που παίζει στην Ευρωλίγκα και έχει μπροστά του δυο αγώνες στη Γερμανία, εναντίον Μπάγερν και Άλμπα Βερολίνου. Υπάρχει ο Ολυμπιακός Β, σε ρόλο αναπτυξιακής ομάδας, με συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε τον Ολυμπιακό

Γ! Δεν είναι μια συγκροτημένη ομάδα, όμως αν μαζεύονταν οι 11 παίκτες που αναφέρουμε, συν ένας ακόμη από το Eurocup (ας πούμε τον... Μίλος Τεόντοσιτς), θα έφτιαχναν μια σούπερ 12άδα, ιδιαίτερα ανταγωνιστική στην Ευρωλίγκα.

Οι 'ερυθρόλευκοι' έχουν 11 πρώην παίκτες τους σε διάφορες ομάδες της κορυφαίας διοργάνωσης. Οι περισσότεροι έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά και αποκτήθηκαν από τους Ευρωπαίους για να τους προσφέρουν ό,τι και στον Ολυμπιακό. Αίγλη και τίτλους. Από τους 3 κορυφαίους σέντερ (Κάιλ Χάινς, Μπράιαντ Ντάνστον, Οθέλο Χάντερ) μέχρι τον Κώστα Σλούκα και τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Κι ακόμη, Γιάνις Τίμα, Ζακ Λεντέι κι ο ξεχασμένος για το 'ερυθρόλευκο' παρελθόν του, Ίαν Βουγιούκας. Μια σαφώς καλή 'ενδεκάδα' που θα μπορούσε, ας πούμε, να κοουτσάρει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος (Μακάμπι Τελ Αβίβ) και να έχει ως τζένεραλ-μάνατζερ τον Χρήστο Σταυρόπουλο (Αρμάνι Μιλάνο), ακόμα δυο μέλη του Ολυμπιακού των προηγούμενων ετών που συνεχίζουν... στα ξένα την καριέρα τους.

Ιδού:

Μπράιαντ Ντάνστον (Εφές, 33, 2,03μ., σέντερ)

Για 5ο συνεχόμενο χρόνο στην Εφές, ο κορυφαίος αμυντικός της Ευρωλίγκας (δυο σερί σεζόν) είναι ένα κεντρικό σημείο αναφοράς της τουρκικής ομάδας με την οποία πέρσι κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή και έφτασε μέχρι τον τελικό του Final Four. Ο Ντάνστον έγινε ο διάδοχος του Χάινς και επιλέχθηκε από τον Γιώργο Μπαρτζώκα το καλοκαίρι του 2013, όταν ήταν 27 ετών. Από τη γραμμή των ψηλών εκείνη τη χρονιά ήταν ο μοναδικός που... επιβίωσε. Αν θυμάστε, ο Ολυμπιακός είχε ακόμη τους Σέντρικ Σίμονς, Μίρζα Μπέγκιτς (στην αρχή) και Γκιόργκι Σερμαντίνι στο τελείωμα της χρονιάς. Στην Ελλάδα, τον γνωρίσαμε τη σεζόν 2010-2011, μια χρονιά που έπαιξε 11 ματς, φορώντας τη φανέλα του Άρη. Ο Ολυμπιακός τον 'αλίευσε' από τη Βαρέζε, με την οποία τη σεζόν 2012-2013 έκανε εξαιρετική χρονιά στην Ιταλία (14.2π., 7.4ρ.). Με τους 'ερυθρόλευκους' συμφώνησε για δυο χρόνια για 500.000 δολάρια ετησίως. Παίρνει τα διπλάσια και βάλε από την Εφές, στην οποία μετακόμισε (και ρίζωσε) αμέσως μετά τη διετία του στον Πειραιά. Ο Ντάνστον είναι από τους καλύτερους undersized σέντερ που κυκλοφορούν στην Ευρώπη την τελευταία 8ετία, πήρε μεγάλη ώθηση από την παρουσία του στον Ολυμπιακό και εξακολουθεί να είναι πολύ δυνατός και χρήσιμος στον Εργκίν Αταμάν, παρότι βαδίζει πλέον στα 34 του (τα κλείνει τον ερχόμενο Μάιο). Το συμβόλαιό του με την Αναντολού τελειώνει το καλοκαίρι του 2021. Καλύτερή του χρονιά στον Ολυμπιακό ήταν η πρώτη (2013-2014) όταν είχε 10.3π., 5.3ρ., 1.1κλ. και 1.3κοψ. ανά αγώνα. Με τους Πειραιώτες κατέκτησε το Διηπειρωτικό Κύπελλο 2013 και το πρωτάθλημα Ελλάδας το 2015.

Στράτος Περπέρογλου (Ερυθρός Αστέρας, 35, 2,03μ., φόργουορντ)

Δεν είναι ακριβώς 'παίκτης του Ολυμπιακού', καθώς στην Ευρωλίγκα έγινε γνωστός παίζοντας με τα 'πράσινα' του Παναθηναϊκού, ωστόσο στον Ολυμπιακό έκανε μια χορταστική διετία, προλαβαίνοντας να κερδίσει και την Ευρωλίγκα του 2013, κάνοντας μάλιστα και δυο σπουδαία ματς στο Final Four του Λονδίνου. Στον Πειραιά, ο 'Πέρπε' πήγε το καλοκαίρι του 2012 (επί Μπαρτζώκα), ύστερα από μια 5ετία στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο επίσης κατέκτησε την Ευρωλίγκα (δυο φορές, το 2009 και το 2011). Έμεινε σταθερά σε επίπεδο Ευρωλίγκας, καθώς ακολούθησε η παρουσία του σε Εφές, Μπαρτσελόνα (δυο χρόνια) και από φέτος στον Ερυθρό Αστέρα. Ο Περπέρογλου εξακολουθεί να είναι ένας πολύ έμπειρος φόργουορντ που σουτάρει με πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας, μπορεί να... ποστάρει καλύτερα από κάθε άλλο παίκτη που παίζει στο '3' και γενικά η εμπειρία του είναι χρήσιμη για κάθε ομάδα. Με τον Ολυμπιακό ήταν καλύτερος στη δεύτερη χρονιά, όταν είχε 9.9π. (46.2%τρ.), 2.8ρ. και 1.2 ασ., κάνοντας και το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του στην Ευρωλίγκα στο Μόναχο, όταν τελείωσε με 25 πόντους, έχοντας 6/6 δίποντα, 3/6 τρίποντα και 4/5 βολές. Ο Ολυμπιακός δεν προχώρησε σε ανανέωση της συνεργασίας μαζί του, γιατί ήθελε να επενδύσει στον Παπαπέτρου που έπαιρνε θέση στο '3', δίπλα στον Ματ Λοτζέσκι.

Γιάνις Στρέλνιεκς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας, 30, 1,91μ., γκαρντ)

Ο Λετονός γκαρντ ήταν μια σπουδαία μεταγραφή του Ολυμπιακού, που για διάφορους λόγους η καριέρα του δεν... ευδοκίμησε στον Πειραιά. Τον επέλεξε ο Σφαιρόπουλος το 2017 (έπειτα από δυο χρόνια παραμονής στη Μπάμπεργκ), πιστεύοντας ότι θα του δώσει πολλές λύσεις στην περιφέρεια. Σε κάποια ματς το έκανε. Σε κάποια άλλα όχι. Ο Στρέλνιεκς είναι ένας έξοχος σουτέρ 3 πόντων (42% ποσοστό καριέρας), μπορεί να χειριστεί καλά την μπάλα, όμως, στον Ολυμπιακό δεν κατάφερε να 'δέσει'. Όχι ότι δεν έπαιξε καλά, δεν έδωσε όμως το κάτι παραπάνω. Συν τοις άλλοις, στην περσινή σεζόν τραυματίστηκε σοβαρά σε ματς 'παραθύρων' με τη Λετονία, κάτι που στοίχισε πάρα πολύ στον Ολυμπιακό, γιατί συνέπεσε και με τον αντίστοιχο τραυματισμό του Βασίλη Σπανούλη. Είχε προλάβει να κάνει ένα μεγάλο ματς στο ΣΕΦ, κόντρα στον Παναθηναϊκό (18π. με 4/5 τρ.), αλλά γενικά ο Ολυμπιακός δεν χάρηκε ένα προικισμένο και νομίζουμε πολύ χρήσιμο σε όλα τα επίπεδα γκαρντ για οποιαδήποτε ομάδα της Ευρωλίγκας. Ίσως στην ΤΣΣΚΑ ξαναβρεί τον καλό εαυτό του.

Ντάνιελ Χάκετ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας, 32, 1,93μ., γκαρντ)

Ίσως να έχει αγαπηθεί περισσότερο από κάθε άλλο ξένο τα τελευταία χρόνια στο ΣΕΦ. Η μεσογειακή ιδιοσυγκρασία και το ταπεραμέντο του Ιταλού διεθνή, σε αντίθεση με τον ψυχρό Στρέλνιεκς, άρεσαν από την πρώτη στιγμή στον Πειραιά και στο κοινό του Ολυμπιακού. Αν ο Χάκετ δεν είχε τραυματιστεί σχεδόν στην τελευταία φάση του αγώνα με την Καζάν (9/12/2016), προσπαθώντας να μαρκάρει τον Κιθ Λάνγκφορντ, μπορεί να ήταν ακόμη στον Ολυμπιακό. Ο Σφαιρόπουλος, άλλωστε, τον αποχωρίστηκε (το 2017) με πόνο καρδιάς. Σχεδόν με δάκρυα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν μπορούσε να ρισκάρει υποτροπή σε έναν σοβαρότατο τραυματισμό που είχε πάθει ο Ιταλός. Η αλήθεια είναι ότι ο Χάκετ άντεξε την επόμενη χρονιά με τη φανέλα της Μπάμπεργκ, έπαιξε 26 αγώνες σε πολύ υψηλό επίπεδο, κάτι που τον έστειλε στην αγκαλιά της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στην οποία αγωνίζεται για δεύτερη χρονιά. Ο Χάκετ ήταν ένα... δώρο της Αρμάνι Μιλάνο στον Ολυμπιακό, το 2015. Ο Σφαιρόπουλος είδε στο πρόσωπό του ένα ικανότατο αμυντικό γκαρντ, που μπορούσε να βοηθήσει σε πάρα πολλούς τομείς την ομάδα του. Δεν έπεσε έξω. Το ριμπάουντ που κερδίζει για να ισοφαρίσει ο Βαγγέλης Μάντζαρης στην εκπνοή της κανονικής διάρκειας του 4ου τελικού με τον Παναθηναϊκό, το θυμούνται ακόμη στον Ολυμπιακό. Όπως θυμούνται γενικώς τον μαχητή Ιταλό που έφυγε νωρίς.

Κάιλ Χάινς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας, 33, 1,98μ., σέντερ)

Όταν θα τελειώσει η καριέρα του, ο Χάινς θα έχει βασικό σημείο αναφοράς την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Λογικό είναι, καθώς στη ρωσική πρωτεύουσα ο Αμερικανός κατοικοεδρεύει τα τελευταία 7 χρόνια. Ωστόσο, η διετία του στον Ολυμπιακό ήταν αυτή που τον έστειλε στην ευρωπαϊκή στρατόσφαιρα. Ήρθε σχεδόν άγνωστος το καλοκαίρι του 2011, όταν ο Ντούσαν Ίβκοβιτς τον επέλεξε, εκτιμώντας το τεράστιο κορμί του από τους αγώνες της προηγούμενης χρονιάς, που είχε δώσει ο Ολυμπιακός εναντίον της Μπάμπεργκ. Στον Χάινς οι 'ερυθρόλευκοι' είδαν τον παίκτη που θα άλλαζε, εν τέλει, τις ισορροπίες στην Ευρωλίγκα. Ούτε καν δυο μέτρα, τα έβαζε με τους ψηλότερους αντιπάλους και έπαιρνε... άριστα 10. Με τον Ολυμπιακό ο Χάινς έπαιξε δυο χρόνια. Πρόλαβε να κερδίσει 2 Ευρωλίγκες, τη μία πίσω από την άλλη, συν το πρωτάθλημα Ελλάδας το 2012. Ήταν μια από τις καλύτερες μεταγραφές στην ιστορία της ομάδας σε σχέση με τα χρήματα που ξοδεύτηκαν για το συμβόλαιό του και τη συνολική απόδοσή του. Η πρόταση της ΤΣΣΚΑ το 2013 ήταν λίγο δύσκολο να τον αφήσει ασυγκίνητο. Ο Χάινς έκανε το ταξίδι στη Μόσχα και έγινε σχεδόν... Ρώσος!

Κώστας Σλούκας (Φενέρμπαχτσε, 29, 1,90μ., γκαρντ)

Ακόμη ένα μέλος της 'χρυσής' ομάδας του Ολυμπιακού τη διετία 2011-2013 (βέβαια με συνολική παρουσία 5 ετών στον Πειραιά) που συμμετείχε στην κατάκτηση των δυο συνεχόμενων τίτλων στην Ευρωλίγκα, ανδρώθηκε μπασκετικά στον Πειραιά και κίνησε για την Κωνσταντινούπολη το 2015. Πέντε σεζόν μετράει, μαζί με τη φετινή, ο Έλληνας διεθνής που τις τελευταίες μέρες μπήκε στο μάτι του κυκλώνα, όμως όχι για αγωνιστικούς λόγους. Ο Σλούκας έφυγε γιατί η Φενέρμπαχτσε του πρόσφερε περισσότερα χρήματα και ο ίδιος, όπως έλεγε και στο Contra.gr, ήθελε να έχει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο που ο Ολυμπιακός κατά τη γνώμη του δεν του τον έδινε. Φέτος, ξαναμίλησε με τους 'ερυθρόλευκους', αλλά τελικά αποφάσισε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την τουρκική ομάδα. Στα 29 του δεν είναι ο νεαρός που στην αρχή δεν πίστευε αλλά (και υπό την πίεση της διοίκησης) έριξε στα βαθιά ο Ίβκοβιτς τη σεζόν 2011-2012 και αξιοποίησαν στη συνέχεια Σφαιρόπουλος και Μπαρτζώκας. Θεωρείται ένας από τους καλύτερους γκαρντ στην Ευρωλίγκα. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν ήθελε με τίποτε να τον χάσει, αλλά του... κόλλησε και έναν Ναντό ντε Κολό από δίπλα, για να έχει, υποτίθεται, το κεφάλι του ήσυχο. Όπως πάει όμως η χρονιά, ο 'Ζοτς' θα πάθει ημικρανίες. Ο Σλούκας με τον Ολυμπιακό κέρδισε δυο Ευρωλίγκες και ένα πρωτάθλημα, έπαιξε στον τελικό του 2015 στη Μαδρίτη και μετά πήγε στη Φενέρμπαχτσε, με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης το 2017, νικώντας τον Ολυμπιακό μέσα στην Κωνσταντινούπολη.

Γιάνις Τίμα (Χίμκι, 27, 2,01μ., φόργουορντ)

Άλλος ένας Γιάνις, άλλος ένας Λετονός, που δεν έπιασε στον Ολυμπιακό. Μπορεί να είναι και ένας από τους πιο... παρεξηγημένους παίκτες που πέρασαν από το λιμάνι τα τελευταία χρόνια. Ο Ντέιβιντ Μπλατ τον επέλεξε πέρσι το καλοκαίρι, ξέροντας ότι είναι ένας... διαβολικός σουτέρ 3 πόντων. Στην πραγματικότητα, ο Τίμα ξέρει να κάνει μόνο αυτό. Να σουτάρει τρίποντα. Ό,τι άλλο του ζητήσει κανείς, δύσκολα θα το φέρει σε πέρας. Στον Ολυμπιακό τον ήθελαν πότε στο '3', πότε στο '4', του ζητούσαν να παίξει άμυνα, κάτι ακόμη πιο δύσκολο και αγνοούσαν, σχεδόν, το σημαντικότερο αβαντάζ που έχει ως παίκτης: το σουτ. Κάπου... περίσσεψε και βρήκε στέγη στη Χίμκι, με την οποία έδειξε ότι όταν σουτάρει από μακριά, σπανίως αστοχεί. Σε μια ομάδα, άλλωστε, που κάνει σουτ αβέρτα, ο Λετονός βρήκε την υγειά του, σκοράρει κατά μέσο όρο 12.7π. και είναι ένα επιθετικό εργαλείο στα χέρια του Ρίμας Κουρτινάιτις. Στον Ολυμπιακό, πάντως, δεν μπόρεσε να προσφέρει κάτι ανάλογο. Μπορεί και αυτός να μη κατάλαβε ποτέ τι ακριβώς ήθελε η ομάδα απ' αυτόν.

Ιωάννης Παπαπέτρου (Παναθηναϊκός, 25, 2,05μ., φόργουορντ)

Το πρότζεκτ του Ολυμπιακού ήταν μεγαλόπνοο, όταν ο Παπαπέτρου άφησε το κολέγιο και το καλοκαίρι του 2013 πήγαινε στον Πειραιά για να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Η 5ετής συμφωνία του με τους 'ερυθρόλευκους' δεν είχε, όμως, την ανάλογη επιτυχία. Είχε πολλές φιλοδοξίες στον Ολυμπιακό, έπαιξε σε δυο τελικούς Ευρωλίγκας (2015, 2017), κέρδισε δυο πρωταθλήματα, αλλά κάπου κόλλησε. Δεν του άρεσε η θέση που αγωνιζόταν, ήθελε περισσότερο χρόνο, γενικά δεν μπόρεσε να παίξει όπως ονειρευόταν στον Ολυμπιακό. Γενικά, υπήρξαν στο τέλος της διαδρομής πολλά 'δεν' στην καριέρα του στον Ολυμπιακό. Θέλησε να αλλάξει περιβάλλον, κυνηγώντας και την προσωπική ανανέωσή του. Το καλοκαίρι του 2018 αποφάσισε να κάνει το άλμα στον 'αιώνιο' αντίπαλο. Φόρεσε τα 'πράσινα' του Παναθηναϊκού, πήρε ξανά το πρωτάθλημα και εξελίσσεται σε έναν από τους κομβικούς παίκτες της φετινής σεζόν, με highlight βέβαια τους 39 πόντους που πέτυχε εναντίον της Άλμπα Βερολίνου.

Ίαν Βουγιούκας (Παναθηναϊκός, 34, 2,11μ., σέντερ)

Λίγοι θυμούνται ότι ο Βουγιούκας, πριν κάνει (σε δυο δόσεις) μια 5αετή θητεία στον Παναθηναϊκό, πρόλαβε να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Πριν από 11 χρόνια ήταν 23 ετών και πήγαινε (από το Ρέθυμνο) στους 'ερυθρόλευκους', που είχαν για προπονητή τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Ερχόταν πίσω από Νίκολα Βούισιτς, Γιάννη Μπουρούση και μοιράστηκε τη θέση του τρίτου ψηλού με τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη. Έπαιξε ωστόσο στο Final Four του Βερολίνου, όπου ο Ολυμπιακός έχασε στις λεπτομέρειες τον ημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό (πρωταθλητής Ευρώπης μια μέρα αργότερα, στον δραματικό τελικό με την ΤΣΣΚΑ, έχοντας παίκτες εκτός των άλλων τόσο τον Σπανούλη, όσο και τον Περπέρογλου). Ο Βουγιούκας πήγε αμέσως μετά στον Πανελλήνιο και το 2010 μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο το 2011 αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης!

Οθέλο Χάντερ (Μακάμπι, 33, 2,03μ., σέντερ)

Το 2015, ο Ολυμπιακός είχε ένα από τα καλύτερα δίδυμα ψηλών στην Ευρώπη. Έβγαινε ο Ντάνστον και έμπαινε ο Χάντερ. Δεν είναι τυχαίο ότι η ομάδα εκείνη τη σεζόν έφασε μέχρι τον τελικό της Ευρωλίγκας, όπου ηττήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, μέσα στην έδρα της 'βασίλισσας'. Ο Χάντερ ήταν ο τρίτος κατά σειρά σέντερ που έβγαλε η... μεγάλη σχολή του ΣΕΦ (Χάινς και Ντάνστον οι δυο προηγούμενοι) και εξαργύρωσε τη θητεία του στον Πειραιά (δυο πρωταθλήματα, έχοντας ενεργό συμμετοχή στην κατάκτησή τους) με ακριβά συμβόλαια στη συνέχεια: Ρεάλ Μαδρίτης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας (για δυο χρόνια) και από φέτος Μακάμπι. Ο Σφαιρόπουλος τον ξέρει καλά. Αυτός τον επέλεξε στον Ολυμπιακό, αυτός τον ανέδειξε και θεώρησε σωστά ότι θα του κάνει καλή δουλειά και στη Μακάμπι. Ύστερα από 3 χρόνια ξανάσμιξε μαζί του και ο Χάντερ κάνει μια θαυμάσια χρονιά μέχρι τώρα, έχοντας 9.4π. και 6.4ρ. κατά μέσο όρο.

Ζακ Λεντέι (Ζάλγκιρις, 25, 2,02μ., φόργουορντ-σέντερ)

Ο Λεντέι κλείνει τη λίστα. Δεν είναι, βέβαια, και... τελευταίος σε αξία. Θα έλεγε κανείς ότι ο Ολυμπιακός δεν φρόντισε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο το ταλέντο ενός παίκτη, τον οποίο οι 'ερυθρόλευκοι' (μέσω Μπλατ) επέλεξαν να αναδείξουν στην ομάδα τους. Ναι, το ξέρουμε, είναι λίγο μπερδεμένη η ακριβής θέση του Αμερικανού, που με ψηλότερα κορμιά έχει πρόβλημα (όπως στο τελευταίο παιχνίδι εναντίον του Ολυμπιακού, όταν βρήκε απέναντί του Νίκολα Μιλουτίνοφ και Γουίλι Ριντ), ωστόσο, αν έμενε στον Πειραιά για δεύτερη σεζόν, σίγουρα θα βοηθούσε. Για διάφορους λόγους ο Λεντέι δεν έμεινε στον Πειραιά. Τον πήρε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και ήδη ο 25χρονος Αμερικανός είναι πρώτος σκόρερ της λιθουανικής ομάδας με 12.4π., παίζοντας ωστόσο σχεδόν αποκλειστικά στο '5'. Μπορεί τελικά να μην έχει σημασία η θέση που παίζει ο καθένας, αλλά συνολικά το πώς 'δένει' ένας παίκτης σε μια ομάδα. Ο Λεντέι φαίνεται ότι ταιριάζει γάντι στη Ζάλγκιρις του Γιασικεβίτσιους. Στον Ολυμπιακό του Μπλατ είχε προβλήματα... υπαρξιακής φύσεως. Όπως όμως και όλοι όσοι έπαιξαν πέρσι στην ομάδα του Πειραιά.

Keywords
ολυμπιακος, final four, συμμετοχή, eurocup, καλοκαιρι, ελλαδα, πειραιας, παναθηναικος, ματ, τσσκα, σεφ, κιθ, contra, ζοτς, ημικρανίες, κινηση στους δρομους, Καθεδρικός του Αγίου Βασιλείου, ομαδα διας, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, αξια, μπουρουσης, στρατος, Καλή Χρονιά, πανελληνιες 2012, ολυμπιακοί αγώνες, τελη κυκλοφοριας 2013, final four 2013, ξανα, γερμανια, γνωμη, δουλεια, εδρα, θητεια, ιβκοβιτς, ιταλια, καριερα, κοντρα, κωνσταντινουπολη, μιλανο, μπαρτσελονα, πιεση, ρεαλ, σεφ, υγεια, ωθηση, contra.gr, αγκαλια, αγνωστος, αγωνες, αιγλη, αμυνα, δακρυα, διδυμα, δωσει, δωρο, εγινε, υπαρχει, επιτυχια, ετων, ευρωπη, εφυγε, ημικρανίες, ιαν βουγιουκας, ησυχο, κιθ, κυπελλο, λεπτομερειες, λετονια, μαδριτη, μακρια, ματ, ματι, μοναχο, μοσχα, ομαδα, ομπραντοβιτς, περιβαλλον, πηγαινε, προβληματα, ρεαλ μαδριτης, ρολο, σεζον, σερι, σιγουρα, συνεχεια, σειρα, συμμετοχή, σλουκας, σουπερ, τσσκα, τσσκα μοσχας, ιωαννης, eurocup, final four, ιδιαιτερα, κωστας, μπροστα, ομαδες, παιχνιδι, ταξιδι, χερια
Τυχαία Θέματα