Σε αυτή την ομάδα θέλει να δώσει τον Μαμαρντασβίλι δανεικό η Λίβερπουλ

12:45 14/8/2024 - Πηγή: Contra

Στην Ισπανία θεωρούν πως η μετακίνηση του Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι στην Λίβερπουλ θα γίνει αργά ή γρήγορα. Οι Κόκκινοι έχουν στείλει την προσφορά στη διοίκηση της Βαλένθια και αναμένουν την απάντηση από την Σιγκαπούρη αφού ο ιδιοκτήτης, Πίτερ Λιν ζει εκεί.

Κατά πάσα πιθανότητα ο επιχειρηματίας θα πει το "ναι" καθώς τα 35.000.000 ευρώ των Άγγλων είναι τα χρήματα που αξιώνε για τον Γεωργιανό. Όσον αφορά τον Μαμαρντασβίλι

και τη ζωή του ως ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, ο Σλοτ και το επιτελείο του τα έχουν ήδη όλα έτοιμα.

Ο τερματοφύλακας εφόσον γίνει παίκτης της Λίβερπουλ, αμέσως μετά θα δοθεί δανεικός για μία ή και δύο σεζόν στην Μπόρνμουθ ώστε να ετοιμαστεί για να πάρει τη θέση του Άλισον. Σωστά θα αναρωτηθεί κανείς γιατί από το Άνφιλντ διαφωνούν να παραμείνει στην Βαλένθια με τη μορφή δανεισμού ο διεθνής τερματοφύλακας.

Στην Λίβερπουλ θεωρούν πως ο Μαμαρντασβίλι πρέπει να παίξει στην Αγγλία και συγκεκριμένα στην Premier League προτού πάει για να διεκδικήσει τη θέση του πρώτου τερματοφύλακα σε ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα. Παράλληλα, οι Κόκκινοι αναμένεται να του προσφέρουν συμβόλαιο με αποδοχές που θα φτάνουν τα 4.000.000 ευρώ, χρήματα που οι Νυχτερίδες δεν μπορούν να καλύψουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα