GameOver Webcast #500

Έχει περάσει περισσότερο από μια δεκαετία από όταν το GameOver έκανε την απόπειρα να έχει μια πιο άμεση επαφή και επικοινωνία με την κοινότητά του. Αυτό που ξεκίνησε ως ένα πείραμε μέσα από τη μορφή “web radio”, εξελίχθηκε στα γνωστά πλέον Webcasts, που η κοινότητα αγκάλιασε και αγάπησε πολύ. Στις 21 Φεβρουαρίου του 2022 τα αριθμημένα Webcasts του GameOver φτάνουν πια τα 500, ένα σημείο-ορόσημο για όλη την ομάδα, ένα νούμερο πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα, που

θα δεν ήταν δυνατόν να επιτευχθεί χωρίς τη στήριξη και την αγάπη της κοινότητας.

Στην εκπομπή αυτή, λοιπόν, που θα ξεκινήσει στις 21/2 λίγο μετά τις 22:00, θα συζητήσουμε βεβαίως για την επικαιρότητα, τα παιχνίδια που παίζουμε ή που έρχονται σύντομα, θα μιλήσουμε για τις εκπομπές μας φυσικά, ενώ θα έχουμε και έναν πλούσιο διαγωνισμό, με παιχνίδια και hardware, για να γιορτάσουμε αυτή τη μισή χιλιάδα που πιάσαμε.

Μπορείτε να κάνετε subscribe στο “μπλε” κανάλι μας (για Webcasts, Video Reviews και Vidcasts) και στο “κίτρινο” κανάλι μας (για live streams και live σχολιασμό εκδηλώσεων) ή/ και να πατήσετε το “καμπανάκι” alert ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για το πότε ξεκινάμε ζωντανή μετάδοση ή πότε ανεβαίνει κάποιο νέο video.

The post GameOver Webcast #500 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα