Gameplay trailer για το FIFA 22

Η EA έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο gameplay trailer για το FIFA 22, θέλοντας να παρουσιάσει στον κόσμο τη νέα, «πρωτοποριακή» τεχνολογία HyperMotion του παιχνιδιού, η οποία θα είναι διαθέσιμη μόνο στις κονσόλες νέας γενιάς -Xbox Series X/S, PlayStation 5- και Google

Stadia. Με το HyperMotion η ΕΑ υπόσχεται να “εξυψώσει κάθε στιγμή στο γήπεδο”. Παρακολουθώντας το gameplay trailer, μπορούμε να δούμε μερικές από τις θεμελιώδεις βελτιώσεις, που θα μας περιμένουν μέσα στο FIFA 22.

Μεταξύ των χαρακτηριστικών που η τεχνολογία HyperMotion θα φέρει στο FIFA 22 είναι τα Full Team Authentic Motion, Machine Learning Flow, Tactical A.I., Kinetic Air Battles, Composed Ball Control και Player Humanisation Plus, καθώς και physics μιας πραγματικής μπάλας, εκρηκτικό σπριντ, νέες τακτικές στην επίθεση, μια πιο συναρπαστική match day εμπειρία και πολλά άλλα. Να σημειώσουμε επίσης ότι η ομάδα ανάπτυξης έχει προχωρήσει στην “επανεγγραφή” της ρουτίνας των τερματοφυλάκων.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά εξηγούνται στο νέο gameplay trailer που μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

Το FIFA 22 θα γίνει διαθέσιμο για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Google Stadia και PC την 1η Οκτωβρίου. Όσοι αποκτήσουν την Ultimate Edition του FIFA 22 θα έχουν early access τεσσάρων ημερών, Dual Entitlement (cross-gen access), μπόνους FIFA πόντους και πολλά άλλα. Τέλος, για το Nintendo Switch θα έχουμε τη διάθεση του FIFA 22 Legacy Edition.

The post Gameplay trailer για το FIFA 22 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα