H 505 Games σχετικά με τον "θόρυβο" γύρω από την κυκλοφορία του Control: Ultimate Edition

Σχετικά με το next-gen upgrade.

Η, ευχάριστη κατά τα άλλα, ανακοίνωση της 505 Games για την κυκλοφορία μιας Ultimate Edition για τον τελευταίο μεγάλο τίτλο της, το Control, η οποία θα περιλαμβάνει και όλα τα DLC που κυκλοφόρησαν μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού, ήρθε συνοδεία μιας ακόμα είδησης, δυσάρεστης για τους fans του τίτλου και μη. Η είδηση αυτή, η οποία ήρθε και αυτή δια στόματος 505 Games,

είχε να κάνει με την απόφαση της εταιρείας να μη δώσει δωρεάν upgrade στην απλή και αρχική έκδοση του Control για τις κονσόλες επόμενης γενιάς, αλλά μόνο σε όσους αγοράσουν την Ultimate Edition. Μια εβδομάδα μετά, μέσα από επίσημο post στο blog της ομάδας, η 505 Games εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση αυτή.

Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης, λοιπόν, η μεταφορά της βάσης χρηστών στην επόμενη γενιά δε θα μπορούσε να γίνει ισότιμα για όλες τις κονσόλες, με αποτέλεσμα να υπάρχουν ομάδες χρηστών του τίτλου οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να λάβουν την πλήρη εμπειρία των upgrades της επόμενης γενιάς. Το Control: Ultimate Edition, πάντα σύμφωνα με την εταιρεία, έχει δημιουργηθεί στην ουσία για άτομα τα οποία δεν έχουν ασχοληθεί με τον τίτλο και τα οποία θα μπορούσαν να λάβουν έτσι το πλήρες περιεχόμενο σε μια συσκευασία. Ως αντίδωρο, η 505 Games προσφέρει σε όσους δεν μπορούν να αγοράσουν εκ νέου την έκδοση στις next-gen consoles, την δυνατότητα του backwards compatibility για τον τίτλο, επιτρέποντας έτσι την εμπειρία του παιχνιδιού αλλά όχι στο full extent της.

Υπενθυμίζεται ότι το Control αναμένεται να υποδεχθεί το επόμενο DLC κεφάλαιό του την επόμενη εβδομάδα, 28 Αυγούστου, με το περιεχόμενό του να χαρακτηρίζεται από την πολυαναμενόμενη επιστροφή του Alan Wake.

pcps4xbox onePS5Xbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα