Monster Hunter: Wilds – Νέο trailer και τέρατα

Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου State of Play, η Capcom έδωσε στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουργιο trailer για το Monster Hunter: Wilds, το επόμενο, μεγάλο παιχνίδι της δημοφιλούς σειράς.

Το trailer προσφέρει στους παίκτες μια γεύση από τα in-game cinematics, καθώς και αποσπάσματα από μάχες. Είδαμε διάφορα όπλα και τις λειτουργίες τους στη μάχη, επιβεβαιώνοντας ότι όλοι οι 14 τύποι όπλων από τα προηγούμενα παιχνίδια επιστρέφουν. Είχαμε επίσης της ευκαιρία να δούμε

περισσότερα από το περιβάλλον του παιχνιδιού, τα ερημικά Windward Plains.

Το νέο trailer δίνει και μια πρώτη γεύση από τα νέα τέρατα που θα εμφανιστούν στο Monster Hunter: Wilds. Ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται ο Dalthydon, ένας φυτοφάγος δράκος αλλά και το Ceratonoth, που προτιμά να ταξιδεύει με την αγέλη του, έτσι ώστε τα αρσενικά να προστατεύουν την ομάδα από αμμοθύελλες με τα κέρατα τους. Υπάρχουν επίσης μεγάλα τέρατα, όπως τα Doshaguma και τα Chatacabra, για τα οποία ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερα. Ας μην ξεχνάμε πως το Rathalos, ένα από τα πιο γνωστά τέρατα της σειράς, αναμένεται να κάνει και αυτός την εμφάνισή του στους ερημότοπους.

Στο Monster Hunter: Wilds, οι παίκτες είναι μέλη μιας ομάδας που ερευνά έναν τόπο, γνωστό ως Απαγορευμένες Χώρες. Εκεί συναντούν νέους συντρόφους και ένα μυστηριώδες παιδί που είναι καθοριστικό για την πλοκή. Νέες λειτουργίες στο Wilds περιλαμβάνουν πλήρη φωνητική αφήγηση, αδιάλειπτη ροή από τις σκηνές της ιστορίας στο gameplay, και νέα mounts που ονομάζονται Seikrets, τα οποία επιτρέπουν στους αναβάτες να εκτελούν δράσεις εν κινήσει, όπως ακόνισμα όπλων ή συγκέντρωση υλικών.

Η Capcom επιβεβαίωσε πως οι παίκτες που θα συνδέσουν τα αποθηκευμένα δεδομένα από το Monster Hunter: World με το παιχνίδι, θα μπορούν να ξεκλειδώσουν μια σειρά από μοναδικά αντικείμενα που θα μπορούν άμεσα να χρησιμοποιήσουν. Τέλος, αναφέρει πως θα μάθουμε περισσότερα για το παιχνίδι κατά τη διάρκεια του φετινού Summer Game Fest 2024.

The post Monster Hunter: Wilds – Νέο trailer και τέρατα first appeared on GameOver.

The post Monster Hunter: Wilds – Νέο trailer και τέρατα appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα