Open Beta για το Guilty Gear -Strive-

Μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, έγινε γνωστό ότι μέσα στον τρέχοντα μήνα, θα διεξαχθεί μια Open Beta για το νέο κεφάλαιο της αγαπημένης fighting σειράς Guilty Gear, για PlayStation 4 και PlayStation 5. Συγκεκριμένα, από την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, στις 17:00 ώρα Ελλάδος, έως την Κυριακή 21

Φεβρουαρίου, στις 4:00 ώρα Ελλάδος, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τον τίτλο.

H Open Beta θα επιτρέπει στους παίκτες να πάρουν τα χέρια τους 13 από τους χαρακτήρες του παιχνιδιού, προκειμένου να ανακαλύψουν, να εκπαιδευτούν και να πολεμήσουν εναντίον χαρακτήρων που ελέγχονται από την AI ή να δοκιμάσουν την τύχη τους εναντίον άλλων παικτών σε online περιβάλλον. Να σημειωθεί ότι η Open Beta θα υποστηρίζει cross-play μεταξύ PlayStation 4 και PlayStation 5.

Για όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Open Beta του Guilty Gear -Strive, έχει ανοίξει μια online πλατφόρμα, όπου μπορούν να εγγράφουν και να αποκτήσουν πρόσβαση στην Open Beta στις 18 Φεβρουαρίου στις 17:00 ώρα Ελλάδος.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα game modes του Guilty Gear -Strive-, μπορείτε να δείτε στο trailer που ακολουθείι.

Το Guilty Gear -Strive- αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Απριλίου για PlayStation 4, PlayStation 5 και PC. Να σημειωθεί ότι όσοι αγοράσουν την PlayStation 4 έκδοση του τίτλου, θα λάβουν την PlayStation 5 έκδοση του, δωρεάν.

The post Open Beta για το Guilty Gear -Strive- appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα