PS5: Δεν θα υπάρξει συμβατότητα με PS3, PS2 & PS1

Όπως επιβεβαίωσε ο Jim Ryan.

Διαψεύδοντας τη σχετική φημολογία των προηγούμενων μηνών περί χρήσης cloud/ streaming υπηρεσιών και emulators, έγινε και επίσημα γνωστό πως το PlayStation 5 δε θα υποστηρίζει συμβατότητα με τα παιχνίδια των PS3, PS2 και PS1.

Όπως αναφέρει ο Jim Ryan, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της Sony

Interactive Intertainment, σε συνέντευξή του στο Famitsu (που μεταφράστηκε από το Siliconera): "Επινοούμε τεχνάσματα με έμφαση στην εξειδικευμένη τεχνολογία του PS5, από όταν δημιουργούσαμε το σύστημα. Εν τω μεταξύ, το PS4 έχει ήδη 100 εκατομμύρια παίκτες. Πιστεύουμε ότι, προφανώς, θα θέλουν να παίξουν και τίτλους από το PS4 στο PS5, όπως και κάναμε, συμπεριλάβαμε τη συμβατότητα με το PS4. Εφαρμόζοντας αυτό, εστιάσαμε επίσης τις προσπάθειές μας στον SSD υψηλής ταχύτητας και παράλληλα στο νέο χειριστήριο DualSense. Δυστυχώς, λοιπόν, η εν λόγω συμβατότητα [με PS3, PS2 & PS1] δεν έχει επιτευχθεί."

Πρόσφατα επιβεβαιώθηκε και ότι η συντριπτική πλειοψηφία από την βιβλιοθήκη παιχνιδιών του PS4 θα είναι πλήρως συμβατά με το PS5, έπειτα από την ολοκλήρωση των σχετικών δοκιμών για χιλιάδες τίτλους της τρέχουσας κονσόλας της Sony, όπως είχε υποσχεθεί η ιαπωνική εταιρεία από τον περασμένο Μάρτιο, με την παρουσίαση του Mark Cerny, Lead System Architect της Sony, στην οποία παρουσιάστηκαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του PlayStation 5.

PS5ps4ps3ps2
Keywords
Αναζητήσεις
ps5ps4ps3ps2
Τυχαία Θέματα