Phantom Blade 0: Νέο, action gameplay trailer.

Στα πλαίσια του φετινού Summer Game Fest, η S-Game έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο gameplay trailer του Phantom Blade 0, γεμάτο έντονες μάχες και γρήγορη δράση. Το τρέιλερ παρουσίασε στιγμές από boss fights, αφήνοντας στο κοινό μια αίσθηση πως ο μηχανισμός της μάχης είναι μια επιτυχημένη

μίξη στοιχείων από δημοφιλείς τίτλους όπως τα Dark Souls και Ninja Gaiden.

Η δράση περιλαμβάνει πολλές γρήγορες επιθέσεις και αποκρούσεις με σπαθιά, και ενώ παρουσιάστηκαν διάφορα όπλα, κανένα δεν φαίνεται να προσφέρει πιο αργό ρυθμό παιχνιδιού. Εκτός από κάποιες μονομαχίες, το τρέιλερ έδειξε επίσης μάχες εναντίον μερικών πιο αδύναμων εχθρών, με ποικιλία άλλων όπλων, όπως τόξα και εκρηκτικά, για να εξολοθρεύσουν τους εχθρούς.

Το Phantom Blade 0 είχε ήδη ανακοινωθεί ότι θα κυκλοφορήσει σε PS5 και PC. Ωστόσο, για την ώρα δεν γνωρίζουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας, ή έστω ένα launch window. Επιβεβαιώθηκε, όμως, ότι το Phantom Blade 0 θα προσφέρει την ευκαιρία σε παίκτες να το δοκιμάσουν σε μελλοντικά gaming events, όπως το ChinaJoy, το Gamescom και το Tokyo Game Show, τα οποία θα πραγματοποιηθούν αργότερα φέτος.

The post Phantom Blade 0: Νέο, action gameplay trailer. first appeared on GameOver.

The post Phantom Blade 0: Νέο, action gameplay trailer. appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα