Phil Spencer: “Υπάρχει δουλειά που πρέπει να κάνουμε επάνω στα Controllers”

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Kinda Funny Gamescast, ο Phin Spencer, επικεφαλής του Xbox, δήλωσε ότι πιθανότατα δεν θα προχωρούσαν σε κυκλοφορία κάποιου σημαντικού και εξειδικευμένου αξεσουάρ για το Xbox στο άμεσο μέλλον, όπως κάποιο VR Headset.

Μάλιστα, και σε αντίθεση με το παραπάνω, ο Phil αναφέρει πως η κυκλοφορία ενός βελτιωμένου χειριστηρίου για το Xbox θα ήταν περισσότερο

πιθανή για να τη δούμε μελλοντικά στην πράξη.

“Σκεφτόμαστε σίγουρα διαφορετικά είδη συσκευών που μπορούν να φέρουν περισσότερα παιχνίδια σε περισσότερα μέρη“, δηλώνει ο ίδιος.

“Υπάρχει πιθανότατα κάποια δουλειά που θα κάνουμε στο χειριστήριο. Νομίζω ότι η Sony έκανε μια ωραία δουλειά με το χειριστήριο τους και εξετάζουμε κάποια από αυτά και [πιστεύουμε] ότι υπάρχουν πράγματα που πρέπει να κάνουμε. Αλλά πιθανότατα δεν βρισκόμαστε τώρα στο πιο εξειδικευμένο μέρος των αξεσουάρ αυτή τη στιγμή“.

Επομένως, η κυκλοφορία ενός VR Headset για τη Microsoft δε φαίνεται να αποτελεί κάποιο πιθανό σενάριο της εταιρείας, τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον, καθώς ο Phil Spencer έχει προβεί και παλαιότερα σε παρόμοιες δηλώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, τον Φεβρουάριο του 2020, και ενόψει της κυκλοφορίας των Xbox Series X|S, είχε αναφέρει πως δεν έχουν πλάνα για υποστήριξη VR συσκευών από την τότε επερχόμενη κονσόλα, ενώ λίγους μήνες νωρίτερα ο ίδιος είχε αποκαλέσει την εν λόγω τεχνολογία ως “σχετικά εξειδικευμένη και απομονωτική”, που έρχεται σε αντίφαση με το όραμά τους για το gaming ως “κοινόχρηστο χόμπι”.

Μάλιστα, λίγο αργότερα διευκρίνισε λίγο περισσότερο τα σχόλιά του επάνω στο VR, λέγοντας πως “λατρεύει” το γεγονός ότι η βιομηχανία παιχνιδιών πρωτοπορεί σε διαφορετικούς τομείς, επισημαίνοντας παράλληλα ότι το VR απλά δεν είναι ο στόχος τους.

The post Phil Spencer: “Υπάρχει δουλειά που πρέπει να κάνουμε επάνω στα Controllers” appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα