Shadowlands: το νέο expansion του World of Warcraft

Τα leaks του προηγούμενου διαστήματος επιβεβαιώθηκαν.

Η Blizzard κατά την διάρκεια της φετινής BlizzCon ανακοίνωσε το όγδοο expansion για το δημοφιλές World of Warcraft με την ονομασία Shadowlands, αποκαλύπτοντας την ιστορία και τα χαρακτηριστικά του νέου κεφαλαίου μέσα από ένα announcement και ένα features trailer.

Με βάση τις πληροφορίες

που έδωσε στην δημοσιότητα ο game director του MMO, Ion Hazzikostas, οι παίκτες θα μεταφερθούν στα Shadowlands, τον κόσμο στον οποίο καταλήγουν οι ψυχές των νεκρών στο Warcraft universe, και θα συναντήσουν γνώριμους χαρακτήρες από το παρελθόν του franchise. Το announcement trailer, που μπορείτε να δείτε παρακάτω, δείχνει την Sylvanas να κατατροπώνει τον Lich King και να καταστρέφει το κράνος του, ανοίγοντας ένα rift ανάμεσα στον κόσμο των ζωντανών και των νεκρών. To νέο expansion θα κλείσει τον faction πόλεμο από το Battle of Azeroth, αφού οι δύο πλευρές αναγκάζονται να συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν μια μεγαλύτερη απειλή, τους Old Gods και τους Void Lords. Το Shadowlands θα προσθέσει νέα dungeons και raids στον τίτλο, νέες περιοχές όπως τις Revendreth, Ardenweald, Maldraxxus και Bastion, ενώ θα δοθεί ιδιαίτερο βάρος στις επιλογές που κάνει ο παίκτης.

Το καινούργιο κεφάλαιο του World of Warcraft δεν έχει ακόμα συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, αναμένεται όμως μέσα στο 2020. Τέλος, ανακοινώθηκε το PvP mode για το World of Warcraft Classic, το οποίο θα προστεθεί στον τίτλο με ένα update στις 15 Νοεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα