To 2021 η κυκλοφορία του Away: The Survival Series

Έχοντας ανακοινωθεί το 2019 ότι θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4 και PC, το Away: The Survival Series θα γίνει διαθέσιμο επίσης και για το Xbox One μέσα στο 2021, όπως επιβεβαίωσε η δημιουργός του, Breaking Walls.

Πρόκειται για ένα adventure,

στo οποίο θα παίζουμε ως Sugar Glider, ενός είδους possum που, όπως υποδηλώνει το όνομά του, είναι σε θέση να αιωρείται από δέντρο σε δέντρο. Το Away: The Survival Series θα διεξάγεται σε έναν μακρινό μέλλον όπου οι φυσικές καταστροφές απειλούν να εξαλείψουν ολόκληρα είδη.

Στο Away, θα πρέπει να ταξιδεύσουμε βαθιά στην άγρια φύση, αναζητώντας ένα ασφαλές καταφύγιο, αντιμετωπίζοντας επικίνδυνα πλάσματα σε ρεαλιστικά περιβάλλοντα, ανακαλύπτοντας παράλληλα τις μυστηριώδεις ρίζες του κόσμου μας. Ως Sugar Glider θα μπορούμε να πηδάμε, να σκαρφαλώνουμε και να αιωρούμαστε μέσα σε δάση, σπήλαια και φαράγγια, ενώ βρισκόμαστε “βυθισμένοι” στη φύση και τα μυριάδες οικοσυστήματα της, με τα ζώα να αλληλεπιδρούν και να ζουν τη ζωή τους ανεξάρτητα από την περιπέτειά μας.

Έχοντας ως πηγή έμπνευσης διάφορα ντοκιμαντέρ για την άγρια ζωή, θα είμαστε σε θέση να αλληλεπιδράμε με άλλα ζώα, να κυνηγάμε μικρότερα ζώα και να αποφεύγουμε τους μεγαλύτερους θηρευτές, όλα αυτά υπό την ορχηστρική μουσική του Mike Raznick, σύνθετη των BBC Life και Planet Earth II. Επιπλέον, ο τίτλος θα περιλαμβάνει μια αφήγηση, καταγράφοντας το ταξίδι επιβίωσης του Sugar Glider από την αρχή έως το τέλος.

Το Away: The Survival Series αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4 και PC κάποια στιγμή μέσα στο 2021. Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο παρακάτω trailer.

The post To 2021 η κυκλοφορία του Away: The Survival Series appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα