Trailer για το Dragon's Dogma: Dark Arisen

Πρώτη ματιά στο "νέο κόσμο" και στους gameplay μηχανισμούς του τίτλου.

H Capcom έδωσε στην δημοσιότητα ένα trailer για την νέα έκδοση του Dragon’s Dogma: Dark Arisen, που αναμένεται να γίνει διαθέσιμη για το PlayStation 4 και Xbox One μέσα στο ερχόμενο Φθινόπωρο. Μέχρι στιγμής η ακριβή ημερομηνία

διάθεσης του τίτλου στις αγορές της Ευρώπης και της Βορείου Αμερικής παραμένει άγνωστη, σε αντίθεση με την κυκλοφορία του παιχνιδιού στην Ιαπωνία που έχει οριστεί για τις 5 Οκτωβρίου.

Η έκδοση του Dragon's Dogma: Dark Arisen για τις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς, υπόσχεται να προσφέρει εκτός των άλλων αναβαθμισμένο οπτικό τομέα -1080p με άγνωστο να παραμένει μέχρι στιγμής το frame rate. Παρακάτω εκτός του trailer για τον τίτλο, μπορείτε να βρείτε δυο εικόνες μέσα από το παιχνίδι, μια από την παλιά έκδοση (πρώτη εικόνα) και μια από την νέα έκδοση (δεύτερη εικόνα), με τις οποίες μπορούν να γίνουν εύκολα οι συγκρίσεις μεταξύ των δυο εκδόσεων.

Θυμίζουμε ότι το Dragon's Dogma είχε αρχικά κυκλοφορήσει το 2012 για PlayStation 3 και Xbox 360, με την διάθεση του Dark Arisen (αποτελεί ένα expansion για το τίτλο) να ακολουθεί περίπου ένα χρόνο αργότερα.

pcps4xbox one Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα