Trailer για το Redfall

Στα πλαίσια του IGN Fanfest 2023, η Arkane Studios δημοσιοποίησε ένα νέο extended gameplay and world exploration trailer για το Redfall, το επερχόμενο open world shooter πρώτου προσώπου, με τη δυνατότητα για co-op έως και τεσσάρων παικτών.

Εκτός από την δημοσιοποίηση του νέου υλικού, ο production designer, Ben Horne, μίλησε για κάποια κομμάτια του Redfall.

Μιλώντας για co-op, ο Horne ανέφερε ότι θα είναι untethered, που σημαίνει ότι οι παίκτες θα είναι ελεύθεροι να πάνε όπου θέλουν, ανεξάρτητα ο ένας από τον άλλο. Ωστόσο, θα χάνουν ένα buff αν δεν μείνουν κοντά.

Στη συνέχεια, ο Horne ισχυρίστηκε ότι το Redfall είναι το μεγαλύτερο και πιο φιλόδοξο setting που έχει δημιουργήσει ποτέ η Arkane.

Ξέραμε ότι με το Redfall θέλαμε να διατηρήσουμε το DNA της Arkane που αγαπάμε: περιβαλλοντική αφήγηση ώστε οι παίκτες να αισθάνονται ότι ο κόσμος είναι “ζωντανός” νοιώθοντας έτσι ότι αξίζει να σωθεί. Ως εκ τούτου, καθώς αναλάβαμε την πρόκληση της δημιουργίας ενός τόσο τεράστιου ανοιχτού κόσμου, θέλαμε να βεβαιωθούμε ότι κάθε σπίτι στο οποίο μπαίνουν οι παίκτες έχουν τη δική τους ιστορία να αφηγηθούν.

Σύμφωνα με τον Horne θα υπάρχουν χιλιάδες ευανάγνωστες σημειώσεις και αρχεία καταγραφής ικανά να ικανοποιήσουν όσους παίκτες θέλουν να βυθιστούν πλήρως στo lore. Να θυμίσουμε ότι το Redfall διαδραματίζεται στο ομώνυμο φανταστικό νησί στη Μασαχουσέτη των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου μια λεγεώνα από vampire, που προέκυψε από ένα επιστημονικό πείραμα, έχει μπλοκάρει τον ήλιο και έχει αποκόψει τον πληθυσμό από τον έξω κόσμο.

Οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν τον επιζώντα τους από μια ομάδα τεσσάρων ατόμων, με τον καθένα να είναι εξοπλισμένος με διαφορετικά όπλα και ικανότητες, και είτε να αντιμετωπίσουν τους βρικόλακες μόνοι τους (σε μια κλασική εμπειρία Arkane, σύμφωνα με τους δημιουργούς) είτε σε ομάδα με φίλους.

Το Redfall θα κυκλοφορήσει στις 2 Μαΐου για PC (Steam, Epic Games Store, Microsoft Store) και Xbox Series X/S, ενώ θα είναι διαθέσιμο Day One στο Xbox Game Pass.

The post Trailer για το Redfall appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα