Αλλαγές στο σύστημα μικροσυναλλαγών της σειράς ΝΒΑ 2Κ

Εφαρμογή στις αγορές Βελγίου και Ολλανδίας, "δυσαρέσκεια" από πλευράς 2Κ.

Η 2K προέβη πρόσφατα στην αφαίρεση στοιχείων του συστήματος μικροσυναλλαγών (microtransactions) από τη δημοφιλή σειρά παιχνιδιών καλαθοσφαίρισης NBA 2K, ούτως ώστε να συμβαδίσει με τις απαιτήσεις των νόμων περί τυχερών παιγνίων που ψηφίστηκαν πρόσφατα στο Βέλγιο και την Ολλανδία.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αναρτήσεις που έγιναν στην επίσημη ιστοσελίδα της σειράς, η 2Κ εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αναγκάστηκε να αφαιρέσει την επιλογή αγοράς πακέτων MyTeam - το

πλησιέστερο σε loot crates σύστημα που περιλαμβάνεται στα παιχνίδια της σειράς NBA 2K- στην αγορά του Βελγίου, ενώ οι Ολλανδοί παίκτες δεν θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Auction House, ένα mode που επιτρέπει την αγοραπωλησία παικτών.

Αναφορικά με την αγορά του Βελγίου, τα πακέτα MyTeam θα μπορούν να αγοραστούν κάνοντας χρήση μόνο in-game currency, ενώ το σύστημα Auction House δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Ολλανδία, τουλάχιστον μέχρι η 2Κ να βρει μια λύση που να ικανοποιεί την κρατική νομοθεσία. Φυσικά, όπως είναι αναμενόμενο, η 2Κ έχει δηλώσει ανοιχτά τη διαφωνία της με αυτές τις πρακτικές, ενώ παράλληλα καλεί τους παίκτες των δύο αυτών κρατών, που συμφωνούν με το ισχύον σύστημα, να απευθυνθούν στις κυβερνήσεις τους και να εκφράσουν ανοιχτά την άποψή τους.

Οι αλλαγές έχουν ήδη εφαρμοστεί στα παιχνίδια της σειράς, ενώ αναμένουμε να δούμε πώς θα επηρεάσουν και το επερχόμενο ΝΒΑ 2Κ19, το οποίο αναμένεται να διατεθεί πολύ σύντομα στην αγορά.

pcps4xbox oneswitchClick to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα