Αλλαγή στην κυκλοφορία του Sherlock Holmes The Awakened

Το ουκρανικό studio ανάπτυξης Frogwares ανακοίνωσε ότι το Sherlock Holmes The Awakened θα καθυστερήσει να γίνει διαθέσιμο κατά αρκετές εβδομάδες, καθώς ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στον Φεβρουάριο. Η καθυστέρηση έρχεται εν μέσω “ανελέητων χτυπημάτων σε μη στρατιωτικές υποδομές στην Ουκρανία”, τα οποία με τη σειρά τους προκάλεσαν το studio

να έρθει αντιμέτωπο με διακοπές ρεύματος και αναγκαστεί να προχωρήσει σε αναπρογραμματισμό της παραγωγής.

“Προσπαθούσαμε τόσο σκληρά να «πιάσουμε» το προγραμματισμένο μας παράθυρο κυκλοφορίας, αλλά οι συνεχείς διακοπές στην τροφοδοσία ρεύματος, πέρα από τις συχνές επιθέσεις με πυραύλους από τον Οκτώβριο, σήμαιναν ότι έπρεπε να το επανασχεδιάζουμε και να προγραμματίζουμε εκ νέου σχεδόν κάθε μήνα”, αναφέρει ο Sergiy Oganesyan, Head of Publishing στην Frogwares.

“Είμαστε τώρα στο σημείο όπου το περιεχόμενο του παιχνιδιού έχει ολοκληρωθεί, οπότε πρέπει να προχωρήσουμε στο τελικό QA, γυάλισμα και διάθεση”, πρόσθεσε. “Το να πούμε ότι έχουμε κουραστει από το πόσο πολύ όλο αυτό έχει εκτροχιάσει την καθημερινή μας εργασία από την αρχή του χειμώνα είναι υποτιμητικό. Αλλά κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να συνεχίσουμε”.

Το Sherlock Holmes The Awakened, που θα φέρει τον εμβληματικό ντετέκτιβ να πολεμά Lovecraftian τρόμους στα PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X/S, Xbox One και PC μέσα στον Μάρτιο/ Απρίλιο του 2023.

The post Αλλαγή στην κυκλοφορία του Sherlock Holmes The Awakened appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα