Ανακοινώθηκε το Vester

Νέος τίτλος από τους δημιουργούς του The Surge.

Οι Cordens Interactive και Deck13 ανακοίνωσαν το νέο stealth-puzzle τίτλο "Vester", με την ημερομηνία διάθεσής του να προγραμματίζεται για το επόμενο έτος.

Στο Vester ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο ενός μικρού android με το όνομα "Seven", ο οποίος θα κληθεί να καθορίσει τη μοίρα του αγώνα του, ερχόμενος αντιμέτωπος με απειλητικές μηχανές που τον περικυκλώνουν συνεχώς. Με τη συντροφιά του ισχυρού όπλου "Drivegun", θα έχει τη δυνατότητα να απορροφά το φως,

να δημιουργεί σκοτάδι, portals, να ενεργοποιεί θανατηφόρες παγίδες που θα τον βοηθήσουν στις αναμετρήσεις του με τις εχθρικές μηχανές, αλλά ακόμα και να αναλαμβάνει τον έλεγχο αυτών.

Υπενθυμίζουμε πως η Deck13 βρίσκεται πίσω και από την ανάπτυξη των Black Sails: The Ghost Ship, Lords of the Fallen, The Surge και The Surge 2, ενώ πρόσφατα η γερμανική ομάδα ανάπτυξης παιχνιδιών εξαγοράστηκε από τη Focus Home Interactive.

Δίχως να έχει οριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας και υποστηριζόμενες πλατφόρμες διάθεσης, το Vester αναμένεται να γίνει διαθέσιμο εντός του 2021, με τη σελίδα του στο Steam να έχει γίνει ήδη διαθέσιμη και να περιέχει. περαιτέρω πληροφορίες για τη διάθεσή του νέου τίτλου.

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μία πρώτη γεύση από το μοναδικό εικαστικό του Vester, παρακολουθώντας το Announcement Trailer του νέου παιχνιδιού.

pc
Keywords
Τυχαία Θέματα