Ανοιχτή σε περισσότερες συνεργασίες με τη Nintendo η Blizzard

"Απόλυτα ικανοποιημένη" με την κυκλοφορία του Diablo 3 στο Switch.

H Blizzard Entertainment επέλεξε να στηρίξει τo Nintendo Switch με την κυκλοφορία του Diablo III:

Eternal Collection, ενός τίτλου που έφερε τη δράση και το gameplay της σειράς Diablo έξω από την οθόνη των υπολογιστών ή της τηλεόρασης, εμπλουτισμένος παράλληλα με στοιχεία που ανήκουν στο lore δημοφιλούς IP της εταιρείας του Κιότο.

Φαίνεται πως η συνεργασία της Blizzard με τη Nintendo τελικά απέδωσε καρπούς, καθώς ο J. Allen Brack, πρόεδρος της Blizzard Entertainment, ερωτηθείς σε σχετική συνέντευξη στο Venture Beat, δήλωσε παραπάνω από ανοιχτός για περισσότερες συνεργασίες με τη Nintendo στο μέλλον. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν θα είναι ανόητο να περιμένουμε περισσότερες συνεργασίες με τη Nintendo στο μέλλον, δήλωσε τα εξής: "Δεν είναι ανόητο. Εννοείται πως θα θέλαμε - βλέπουμε [το Switch] ως μια πλατφόρμα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, τα οποία δεν τα έχουν οι πλατφόρμες της Sony και της Microsoft. Δεν σταματάμε ούτε στιγμή να σκεφτόμαστε ποια παιχνίδια θα ήταν ιδανικά για αυτόν τον τύπο κονσόλας."

Εν συνεχεία ανέφερε πως η Nintendo αποτελεί έναν εξαιρετικό συνεργάτη, ενώ η εταιρεία είναι παραπάνω από ικανοποιημένη για την πορεία του Diablo στο Switch. "Είμαστε οπαδοί της πλατφόρμας, οπαδοί της Nintendo, οπαδοί των ΙΡ της εταιρείας, οπαδοί του Switch. Είναι μια πολύ καλή πλατφόρμα και είναι απίστευτα διασκεδαστικό να παίζει κάποιος σε αυτήν. Έχουν κυκλοφορήσει διαφορετικά παιχνίδια που προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες. Μέρος αυτής της ικανοποίησης οφείλεται στο ενδιαφέρον και την αγάπη της εταιρείας, όπως επίσης και η σκέψη ότι η εμπειρία του Diablo θα ήταν ξεχωριστή σε αυτή την κονσόλα."

Αναμένουμε να δούμε με ποιον τρόπο η Blizzard θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τη Nintendo, καθώς και ποιοι νέοι τίτλοι θα μπορούσαν να βρουν το δρόμο τους στο Switch.

Keywords
Τυχαία Θέματα