Αποκαλύφθηκε το AI: The Somnium Files

Επιλύοντας το μυστήριο δολοφονιών.

Στα πλαίσια του Anime Expo 2018, ο director της δημοφιλούς σειράς Zero Escape, Kotaro Uchikoshi, αποκάλυψε το καινούργιο του εγχείρημα το οποίο ακούει στο όνομα "AI: The Somnium Files". Ο νέος αυτός τίτλος θα λαμβάνει χώρα σε ένα πιο τεχνολογικά ανεπτυγμένο Τόκιο της Ιαπωνίας, όπου θα αναλαμβάνουμε το ρόλο του Kaname

Date, ο οποίος είναι στα ίχνη ενός κατά συρροή δολοφόνου. Ωστόσο, λόγω της τεχνολογίας που έχει η εποχή, ο Date έχει εξοπλιστεί με ένα τεχνητό μάτι (artificial eye).

Αυτό το μάτι, εκτός του ότι τον στηρίζει στην επίλυση των δολοφονιών, του παρέχει πρόσβαση στις αναμνήσεις των διαφόρων υπόπτων που εμπλέκονται στην υπόθεση. Συνοψίζοντας, το νέο εγχείρημα του Kotaro-san είναι μια νουβέλα με ύφος ντετέκτιβ και μυστηρίου, όπου θα εμπλέκεται ένα μεγάλο εύρος διαφορετικών χαρακτήρων.

Τέλος, ο Kotaro-san ανακοίνωσε πως το AI: The Somnium Files προορίζεται να κυκλοφορήσει -σε άγνωστη μέχρι στιγμής ημερομηνία- στις πλατφόρμες των PlayStation 4, Nintendo Switch και PC. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο ανακοίνωσης του τίτλου.

ps4pcswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα