Αποκλεισμός του PUBG από μια ακόμα χώρα

Ενώ από... κοντά ακολουθεί και το Fortnite.

Όπως αναφέρει το GamesIndustry.biz, την προηγούμενη εβδομάδα το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο της Ιορδανίας αποφάσισε να απαγορεύσει το παιχνίδι PlayerUknown's Battlegrounds στη χώρα, με την αιτιολόγηση ότι πρόκειται για ένα προϊόν που επηρεάζει αρνητικά όσους παίζουν το εν λόγω

παιχνίδι. Μάλιστα, σειρά στα απαγορευμένα παιχνίδια στην Ιορδανία, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, έχει το Fortnite, για τους ίδιους ακριβώς λόγους. Αυτή η απαγόρευση δεν είναι καινοφανής, αφού πριν λίγο καιρό κάτι παρόμοιο συνέβη στο Ιράκ, ενώ αντίστοιχους περιορισμούς στο PUBG, αλλά μάλλον για διαφορετικούς λόγους κάθε φορά, επιχειρήθηκαν πριν από λίγο καιρό στο Νεπάλ και την Κίνα.

Το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο της Ιορδανίας εξέδωσε δημοσίευμα που αναφέρει τους λόγους που το οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα, λέγοντας πως έγινε για το εθνικό συμφέρον, δηλώνοντας πως έλαβε πολλά παράπονα από ανήσυχους πολίτες σχετικά με τον αρνητικό αντίκτυπο που έχει στους παίκτες η κατηγορία των Battle Royale παιχνιδιών και αναφέρθηκε στις πρόσφατες απαγορεύσεις που έγιναν σε Ιράκ, Κίνα και Νεπάλ, αλλά και στην Ινδία, που ωστόσο η απαγόρευση ήταν προσωρινή.

Keywords
Τυχαία Θέματα