Δοκιμαστική περίοδος για το Riders Republic της Ubisoft

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι έχει προγραμματίσει να πραγματοποιήσει μια limited-time Trial Week πριν από την επίσημη κυκλοφορία του Riders Republic, επιτρέποντας σε όλους να δοκιμάσουν την outdoor sports, MMO “παιδική χαρά” του τίτλου.

Με την έναρξη της δοκιμαστικής περιόδου οι παίκτες θα έχουν τέσσερις ολόκληρες ώρες για να κάνουν

ό,τι επιθυμούν μέσα στον sandbox κόσμο του Riders Republic, με όλη την πρόοδο που θα σημειωθεί να μεταφέρεται σε “οποιαδήποτε έκδοση του παιχνιδιού”, ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε όταν γίνει διαθέσιμη η πλήρης έκδοσή του.

Κατά τη διάρκεια της Trial Week για το Riders Republic θα μπορούμε επίσης να λάβουμε μέρος στο “Mad Challenge”, έναν multiplayer διαγωνισμό, αποκτώντας την ευκαιρία να κερδίσουμε διαφορές ανταμοιβές. Θα χρειαστεί να ολοκληρώσουμε events και να αποκτήσουμε 20 αστέρια για να ξεκλειδώσουμε το “ShackDaddy’s Exclusive Multiplayer Contest” για να αποκτήσουμε πρόσβαση στον Mass Race.

Οι δέκα πρώτοι της κατάταξης θα οδηγηθούν σε μια κλήρωση, με έναν τυχερό παίκτη να κερδίζει ένα custom Canyon x Riders ποδήλατο και μια Gold Edition του Riders Republic. Ο δεύτερος της κλήρωσης θα λάβει επίσης μια Gold Edition του Riders Republic.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να εγγραφούν για το Riders Republic Mad Challenge εδώ.

Το Riders Republic είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC στις 28 Οκτωβρίου, με τη δωρεάν Trial Week να πραγματοποιείται στις ίδιες πλατφόρμες από τις 21 έως τις 27 Οκτωβρίου.

The post Δοκιμαστική περίοδος για το Riders Republic της Ubisoft appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα