Έγιναν γνωστοί οι PlayStation Plus τίτλοι για τον μήνα Ιούλιο

Η Sony αποκάλυψε ότι για τον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού θα προσφέρει δωρεάν τα A Plague Tale: Innocence, Call of Duty: Black Ops 4 και WWE 2K Battlegrounds στους συνδρομητές της PlayStaion Plus υπηρεσίας.

Το A Plague Tale: Innocence θα αποτελεί τον PlayStation

5 τίτλο του Ιουλίου και μέσω του οποίου θα δούμε την next-gen έκδοση της περιπέτειας που θα κυκλοφορήσει μέσω του PS Plus. Δυστυχώς, μόνο η έκδοση PS5 του παιχνιδιού είναι διαθέσιμη δωρεάν και ενώ όλα τα μέλη του PS Plus θα μπορούν να το προσθέσουν στη βιβλιοθήκη τους, θα χρειάζονται ένα PlayStation 5 για να μπορέσουν να το δοκιμάσουν.

Οι PlayStation 4 τίτλοι για τον Ιούλιο θα περιλαμβάνουν, όπως προειπαμε, τα Call of Duty: Black Ops 4 και WWE 2K Battlegrounds, προσφέροντάς μας multiplayer δράση.

A Plague Tale: Innocence for PS5, Call of Duty: Black Ops 4 and WWE 2K Battlegrounds for PS4 are your PlayStation Plus games for July: https://t.co/Ge3l6Z73d3 pic.twitter.com/6MleafBoEm

PlayStation (@PlayStation) June 30, 2021

Και οι τρεις τίτλοι θα είναι διαθέσιμοι για προσθήκη στη βιβλιοθήκη μας από την Τρίτη 6 Ιουλίου έως και την Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2021.

The post Έγιναν γνωστοί οι PlayStation Plus τίτλοι για τον μήνα Ιούλιο appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα