Έγινε γνωστός ο πρώτος Elusive στόχος του Hitman 2

Ο Agent 47 καταδιώκει τον Sean Bean.

Έγινε γνωστό το όνομα του πρώτου Elusive στόχου που θα έχει ο Agent 47 στο Hitman 2. Στο “The Undying” ο Agent 47 θα καταδιώξει έναν πρώην πράκτορα της MI5, ο οποίος ανεξαρτητοποιήθηκε και έγινε πληρωμένος δολοφόνος, που "έχει πάρει master στο να σκηνοθετεί το θάνατό του". Ο ηθοποιός που θα «δανείσει» το σώμα και τη φωνή του στον εν λόγω χαρακτήρα θα είναι

ο Sean Bean, γνωστός για τους ρόλους του στα Game of Thrones, James Bond: Goldeneye, Lord of the Rings και Troy, με κοινό παρονομαστή ότι σε σχεδόν σε όλες τις ταινίες του δεν έχει βγει ζωντανός στο τέλος.

Σε δηλώσεις του ο Bean ανέφερε ότι είναι ενθουσιασμένος που θα αποτελεί μέρος του αναμενόμενου Hitman 2 και ότι είναι πάντα συναρπαστικό να αναλαμβάνει νέους ρόλους, και ανυπομονεί να δει τον «ψηφιακό χαρακτήρα του» εν δράσει όταν γίνει διαθέσιμη η πρώτη Elusive αποστολή. Να θυμίσουμε ότι οι Elusive αποστολές είναι περιορισμένου χρόνου και μπορούν να παιχθούν μόνο μια φορά, με το αποτέλεσμά τουςς να είναι μόνιμο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το video μέσα από το οποίο γίνεται η αποκάλυψη του πρώτου Elusive στόχου. Το Hitman 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου για PlayStation 4, Xbox One και PC.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα