Επίσημα τα remasters τίτλων Command & Conquer

Δύο κλασικοί τίτλοι επιστρέφουν ανανεωμένοι.

Πριν από περίπου έναν μήνα είχαν διαρρεύσει φήμες πως η ΕΑ εξετάζει την κυκλοφορία remastered εκδόσεων μερικών από τους πιο παλιούς τίτλους της σειράς Command & Conquer, στα πλαίσια των εορτασμών των 25 χρόνων της δημοφιλούς σειράς στρατηγικής.

Φαίνεται πως οι φήμες αυτές απέκτησαν σάρκα και οστά, καθώς η ΕΑ επιβεβαίωσε και επίσημα την έλευσή τους, ενώ παράλληλα έδωσε και πληροφορίες για την ομάδα ανάπτυξης που θα εργαστεί επάνω τους. Συγκεκριμένα, η Petroglyph Games

θα δουλέψει επάνω στις βελτιωμένες εκδόσεις των Command & Conquer και Command & Conquer: Red Alert, ενώ πολλοί εκ των αρχικών δημιουργών θα επιστρέψουν για να εργαστούν σε αυτές τις εκδόσεις. Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί στο τέλος της είδησης, ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ο Frank Klepacki, ο οποίος εργάζεται ως audio designer για την Petroglyph Games και ο οποίος έχει συνθέσει πολλά από τα μουσικά κομμάτια που επένδυσαν μουσικά τα πρώτα παιχνίδια της σειράς.

Για την ώρα δεν γνωρίζουμε τίποτα για τις πλατφόρμες κυκλοφορίας των παιχνιδιών (με εξαίρεση, φυσικά, τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές), ούτε για κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας. Εικάζουμε, ωστόσο, πως τα παιχνίδια θα διατεθούν στην αγορά μέσα στο 2020, όταν και θα έχουν πλέον συμπληρωθεί τα εικοστά πέμπτα γενέθλια της σειράς.

pc
Keywords
Τυχαία Θέματα