Επιστρέφει το single player campaign στο επόμενο Call of Duty

Επιβεβαίωση από τον πρόεδρο της Activision.

Όταν κυκλοφόρησε το τελευταίο παιχνίδι της σειράς Call of Duty, το Call of Duty: Black Ops 4, τον περασμένο χρόνο, μέσα σε αυτό δεν υπήρχε κάποιο single

player campaign mode, κάτι που προκάλεσε μεγάλη απογοήτευση σε μια μερίδα φίλων της σειράς, που αγαπούσαν το εν λόγω mode. Βεβαία, η Treyarch με την προσθήκη του Blackout –του Battle Royale- mode είδε το παιχνίδι να τα πηγαίνει πολύ καλά, τόσο σε εμπορικό επίπεδο όσο και στις κριτικές που έλαβε, παρά την αμφιλεγόμενη κίνησή της να αφαιρέσει το single player campaign mode του τίτλου. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που κάποιος τίτλος της σειράς δεν περιελάμβανε campaign mode.

Πλέον οι φίλοι των campaign modes των Call of Duty θα πρέπει να αισθάνονται ικανοποίηση, καθώς το επόμενο Call of Duty που αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2019, θα περιλαμβάνει και πάλι single player campaign. Η επιβεβαίωση του παραπάνω έγινε από τον πρόεδρο της Activision, Rob Kostich, που δήλωσε ότι το single player θα επιστρέψει, παράλληλα με τα συνηθισμένα multiplayer modes και ένα "νέο" co-op mode.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι πιθανόν πίσω από την ανάπτυξη του νέου Call of Duty τίτλου να βρίσκεται η Infinity Ward –είναι η "σειρά" της σύμφωνα με το rotation των studio (Sledgehammer Games, Treyarch, Infinity Ward)- η οποία το 2016 είχε διαθέσει το Call of Duty: Infinite Warfare.

Keywords
Τυχαία Θέματα