Έρχεται στις κονσόλες το Wolcen: Lords of Mayhem

Το Wolcen: Lords of Mayhem πρόκειται να κάνει την εμφάνισή του στις κονσόλες την επόμενη εβδομάδα, όπως ανακοίνωσε η δημιουργός του, Wolcen Studio. Η έκδοση του τίτλου για τις κονσόλες θα φέρει μαζί της το update “Endgame”, το οποίο περιλαμβάνει το τέταρτο και τελευταίο Act, όπου οι παίκτες παίζουν ως ένας από τους τρεις επιζώντες της ”Σφαγής του Castagath”.

Σωζόμενοι από τον Grand Inquisitor Heimlock, οι

πρωταγωνιστές του Wolcen οδηγούνται στο Army of the Purifiers της Republic, όπου εκπαιδεύονται για να γίνουν οι τέλειοι στρατιώτες.

Κατά την διάρκεια της ενασχόλησης μας με το Wolcen: Lords of Mayhem, θα μπορούμε να αναπτύξουμε τον χαρακτήρα μας με όποιον τρόπο θέλουμε, χωρίς κάποιο σύστημα class και με μια σειρά από common, magical, rare και legendary gear. Θα υπάρχει επίσης ένα εκτενές skill tree, καθώς και ένα strategic σύστημα μάχης που απαιτεί την ορθή χρήση της ικανότητάς μας για dodge-roll.

Μπορείτε να δείτε το announcement trailer της έκδοσης του τίτλου για τις κονσόλες, παρακάτω.

Δημιουργημένο με χρήση της CryEngine, το Wolcen: Lords of Mayhem θα κυκλοφορήσει στα Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC στις 15 Μαρτίου.

The post Έρχεται στις κονσόλες το Wolcen: Lords of Mayhem appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα