Έρχεται το πρώτο story DLC για το The Surge 2

Release the Kraken…

Οι Deck13 και Focus Home Interactive ανακοίνωσαν ότι το πρώτο story expansion για το The Surge 2, με την ονομασία “The Kraken”, έχει προγραμματιστεί να γίνει διαθέσιμο μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Το Kraken θα προσθέτει αρκετές ώρες νέου περιεχομένου μέσα από ένα νέο storyline. Το DLC θα λαμβάνει χώρα σε μια νέα

περιοχή της Jericho City, σε ένα retro themed προάστιο, το οποίο θα ήταν “υπέροχο” αν δεν υπήρχε στη γειτονιά παρκαρισμένο ένα τεράστιο και γεμάτο με πλοκάμια αεροπλανοφόρο με την ονομασία VBS Krakow. Πρόκειται για ένα τεράστιο, παροπλισμένο στρατιωτικό σκάφος, που έχει επαναπροσδιοριστεί ως ένα «retreat για τους πλούσιους και διάσημους». Το DLC θα βάλει τους παίκτες αντιμέτωπους με πειρατές ρομπότ αλλά και με τα συστήματα ασφαλείας του αεροπλανοφόρου, ενώ επίσης θα έχουμε την είσοδο ενός νέου boss.

Για όσους δεν έχουν στην κατοχή της το παιχνίδι, η Focus Home Interactive θα διαθέσει και το The Surge 2: Premium Edition, το οποίο περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι και όλα τα επιπλέον πακέτα με υλικό που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής για τον τίτλο.

Το Kraken Expansion και το Surge 2: Premium Edition θα κυκλοφορήσουν στις 16 Ιανουαρίου για Xbox One, PlayStation 4 και PC. Όσοι είναι κάτοχοι του Season Pass του τίτλου, θα αποκτήσουν πρόσβαση στο νέο DLC από τις 14 Ιανουαρίου, 48 ώρες νωρίτερα από την επίσημη διάθεσή του.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε το teaser trailer που ακολουθεί.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα