Η Kalypso Media απέκτησε το χαρτοφυλάκιο της Pyro Studios

Το οποίο περιλαμβάνει τα Commandos και Praetorians.

Ο όμιλος Kalypso Media, publisher της σειράς Tropico, έκανε γνωστό ότι προχώρησε στην απόκτηση του χαρτοφυλακίου των τίτλων της Pyro Studios. Ανάμεσα στους τίτλους που περιλαμβάνονται στο χαρτοφυλάκιο μπορούμε να βρούμε την δημοφιλή σειρά Commandos, το Imperial Glory και το Praetorians.

Η Kalypso επιβεβαίωσε ότι θα αναπτύξει νέα

παιχνίδια σε όλα τα franchises, μαζί με μια "εκτεταμένη προσαρμογή" των υφιστάμενων τίτλων για τις σύγχρονες πλατφόρμες, ενώ αναμένεται να ξεκινήσει συζητήσεις με πιθανούς συνεργάτες στην παραπάνω προσπάθεια "στο εγγύς μέλλον.”

Σε δηλώσεις του ο ιδρυτής και Global Managing Director της Kalypso Media, Simon Hellwig , ανέφερε ότι: "Έχουμε μεγάλο σεβασμό για το τι έχει επιτύχει και δημιουργήσει η ομάδα της Pyro Studios κατά την διάρκεια της ιστορίας του studio. Επιπλέον, θεωρούμε ότι είναι ευθύνη μας να θέλουμε να αναβιώσουμε και να αναπτύξουμε περαιτέρω τα αγαπημένα παιχνίδια για τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο".

Τέλος, ο Ignacio Pérez, ιδρυτής των Pyro Studios, πρόσθεσε: "Ήμασταν στην αναζήτηση για έναν κατάλληλο συνεργάτη για τη συνέχιση των προϊόντων και των εμπορικών μας σημάτων για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η Kalypso έχει μεγάλη εμπειρία στην «επανεκκίνηση» γνωστών τίτλων και είμαστε ευτυχείς να έχουμε τα IP μας σε τόσο καλά χέρια.”

Keywords
Τυχαία Θέματα