Η Microsoft θα διαχειριστεί τη σειρά Call of Duty όπως και το Minecraft

Από τότε που η Microsoft ανακοίνωσε την πρόθεση της να αγοράσει την Activision Blizzard έχει παραμείνει ασαφές το ερώτημα σχετικά με το αν το Call of Duty θα παραμείνει μελλοντικά στο PlayStation. Σύμφωνα με προϋπάρχουσες

συμφωνίες, το φετινό Call of Duty: Modern Warfare 2 και Warzone 2.0 θα εμφανιστούν κανονικά στις πλατφόρμες PlayStation, αλλά πέρα ​​από αυτό είναι στον αέρα. Η Microsoft προσφέρθηκε να επεκτείνει τη συμφωνία της με τη Sony, αλλά ο CEO του PlayStation, Jim Ryan, επέκρινε την προτεινόμενη συμφωνία ως «ανεπαρκής σε πολλά επίπεδα».

Σε μια νέα συνέντευξη στο Wall Street Journal Tech Live, ο Phil Spencer έδωσε μία αρκετά ξεκάθαρη απάντηση σχετικά με το θέμα. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του φαίνεται ότι το τρέχον σχέδιο είναι να αντιμετωπιστεί το Call of Duty με παρόμοιο τρόπο με αυτό του Minecraft.

Σύμφωνα με τον Spencer: «Όταν αποκτήσαμε το Minecraft ήταν σε 12 πλατφόρμες και τώρα είναι σε περίπου 22. Πρόθεσή μας είναι να αντιμετωπίσουμε το Call of Duty με έναν παρόμοιο τρόπο με αυτόν που διαχειριστήκαμε το Minecraft”.

Ο Spencer διευκρίνισε επίσης ότι εξακολουθεί να βλέπει παιχνίδια όπως το Starfield και το Elder Scrolls ως πιο παραδοσιακές αποκλειστικότητες, όπως συμβαίνει με τα Mario και τα Zelda για τη Nintendo. Φυσικά, σε έναν ιδανικό κόσμο για τον Phil Spencer, το Call of Duty μπορεί να είναι μία από αυτές τις αποκλειστικότητες, αλλά οι ρυθμιστικές αρχές και τα δικά του “αφεντικά”, μπορεί να μην ενδιαφέρονται να κλειδώσουν τη σειρά σε μια πλατφόρμα.

The post Η Microsoft θα διαχειριστεί τη σειρά Call of Duty όπως και το Minecraft appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα