Η Nintendo κλείνει δύο από τα eShop της

Με μια ανακοίνωση στη σελίδα για την εξυπηρέτηση πελατών, η Nintendo έκανε γνωστό ότι κάποιες από τις λειτουργίες του eShop της για τις παλιές κονσόλες θα αρχίσουν να σταματούν σταδιακά από την άνοιξη του 2022. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση γράφει τα εξής:

Κάποια στιγμή προς το τέλος Μαρτίου του 2023 θα σταματήσει να είναι δυνατή η αγορά κάποιων προϊόντων από το Nintendo eShop

στα Wii U και την οικογένεια των 3DS. Επίσης δεν θα μπορείτε πλέον να κατεβάσετε κάποιο δωρεάν υλικό, όπως demos. Πέραν αυτού όμως κάποιες άλλες λειτουργίες του καταστήματος θα κλείσουν λίγο πιο νωρίς:

Από τις 23 Μαΐου του 2022 δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα και να προσθέσετε κάποιο χρηματικό ποσό στο Nintendo eShop στο Wii U και στα 3DS. Από τις 29 Αυγούστου του 2022 θα σταματήσουν να γίνονται δεκτές και οι Nintendo eShop Cards για την προσθήκη κάποιου ποσού στα eShop του Wii U και των 3DS. Παρόλα αυτά θα μπορείτε να εξαργυρώσετε κωδικούς για κάποιο υλικό από τα eShops αυτά και μέχρι τον Μάρτιο του 2023.

Οι χρήστες που έχουν συνδέσει τον λογαριασμό τους Nintendo Network ID wallet (για Wii U και 3DS) με αυτόν του Nintendo Account wallet (για Switch) θα μπορούν να μεταφέρουν ποσά από τον έναν στο άλλον και να αγοράσουν κάποιο υλικό από αυτούς μέχρι τον Μάρτιο του 2023. Μετά από αυτό το χρονικό περιθώριο θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε αγορές μόνο στο Switch σας. 

Δεν υπάρχουν στα σχέδια αλλαγές για το Nintendo eShop για τα Switch.

Οι αλλαγές στα eShops των Wii U και 3DS θα έχουν επιπτώσεις και στα λογισμικά που υπάρχουν στις πλατφόρμες και οι κάτοχοι μπορούσαν να κάνουν αγορές σε αυτά. Κάποια παραδείγματα είναι τα StreetPass Mii Plaza, Theme Shop και Nintendo Badge Arcade.

Ακόμα και μετά το Μάρτιο του 2023, και για κάποιο (αδιευκρίνιστο ακόμα) χρονικό διάστημα, θα μπορείτε να κατεβάσετε σε αυτά τα δύο συστήματα ότι παιχνίδια και DLCs έχετε αγοράσει, όπως επίσης και να παίζετε online με τους φίλους σας.

Η ανακοίνωση κλείνει με ευχαριστίες από την εταιρεία σε όλους όσους στήριξαν τα eShops σε Wii U και 3DS. Τέλος, δίνεται ένα link στο οποίο μπορούμε να δούμε διάφορα στατιστικά και την ιστορία μας σε αυτά τα δύο συστήματα. 

Link: https://my-nintendo-3ds-wiiu-memories.nintendo.com/

The post Η Nintendo κλείνει δύο από τα eShop της appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα