Η Sega εργάζεται επάνω στα reboot των Jet Set Radio και Crazy Taxi

Η SEGA φαίνεται να έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες ανάπτυξης μιας reboot έκδοσης για τα franchises των Jet Set Radio και Crazy Taxi, σύμφωνα με ένα δημοσίευμα του Bloomberg.

Η

ιαπωνική εταιρεία σχεδιάζει να δημιουργήσει νέους τίτλους υψηλού προϋπολογισμού και στα δύο αυτά franchise ως μέρος του πρωτοβουλίας Super Game που είχε ανακοινώσει πριν από περίπου ένα χρόνο, τον Μάιο του 2021. Αυτή η πρωτοβουλία έχει σχεδιαστεί για να «χτίσει διαδικτυακές κοινότητες» γύρω από το software της και το Bloomberg αναφέρει το Fortnite ως “πρότυπο” για αυτού του είδους τα παιχνίδια. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει πιθανώς να περιμένουμε ότι τόσο το reboot του Crazi Taxi όσο και του Jet Set Radio θα ακολουθήσουν ένα free-to-play μοντέλο, με μεγάλη εστίαση στο multiplayer και in-game αγορές.

Σύμφωνα με το Bloomberg, το reboot του Crazi Taxi βρίσκεται σε ανάπτυξη για πάνω από ένα χρόνο και προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει μέσα στα επόμενα δύο με τρία χρόνια, αν και τόσο το Crazi Taxi όσο και το Jet Set Radio βρίσκονται «στα αρχικά στάδια δημιουργίας και θα μπορούσαν ακόμα να ακυρωθούν», αναφέρουν πηγές του Bloomberg.

Να θυμίσουμε ότι και οι δύο τίτλοι κυκλοφόρησαν στο Dreamcast το 2000.

The post Η Sega εργάζεται επάνω στα reboot των Jet Set Radio και Crazy Taxi appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα